• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland D-70

Prijs
250 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Takegawa

Ouwe rot
Lid sinds
14 februari 2015
Berichten
998
Geweldige synth waar ondertussen behoorlijk wat waardering voor gebint te komen in de vintage hoek! Hij is ook lekker speelbaar en met enorm ruim toetsenbord, terwijl de afmeting qua diepte erg gering is. Qua klank; echt super. Twee Duitse Patch CD's krijg je erbij! De Nederlandstalige handleiding is er ook geprint bij.

Er is wat werk aan, daar is de prijs ook naar, en alle onderdelen voor de reparatie zitten erbij!
Een aantal toetsen doen het niet, zoals bij alle D-70's naar verloop van tijd. Onderdelen zoals drukplaatjes, rubbers en zelfs wat vervangende toetsen waren al besteld en worden meegeleverd.
Een aantal knopjes en faders werken niet vlekkeloos, maar doen het wel. Een knopje is ingedrukt. Ook hiervoor zijn nieuwe tactile switches en zelfs vervangende knopjes meegeleverd.
Het display werkt prima, zelfs de backlight is nog goed, wat bijzonder is bij deze synths. Er zit echter wel een vlekje in het display.

Met de bijgeleverde onderdelen kan je dus wanneer je handig bent, een mooie gereviseerde D-70 bezitten.

Gekocht als project, maar om m'n huwelijk te redden moet deze naar iemand anders:D

Vanwege formaat en gewicht graag afhalen, verzenden brengt onnodig risico op schade met zich mee, zelfs wanneer goed verpkat. Eventueel op eigen risico wil ik hem wel degelijk verpakt versturen, maar ik trek m'n handen er dan wel verder vanaf als er tijdens het transport toch schade mocht ontstaan.
 
Back
Top