• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht RME FireFace 400

Prijs
275 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Nightly Build

beware the fury of a patient man
Lid sinds
11 januari 2002
Berichten
5.939
Locatie
Utrecht, NL
Hoge kwaliteit audio interface voor een prikkie. Komt met optionele 19" rackmounts, optionele FireWire 400 kabel en optionele FireWire 400 (female) naar 800 (male) adapter. Verder compleet, werkend en in goede staat. Geschikt voor oudere Macs waarbij FireWire is ingebouwd, voor nieuwere macs met een Thunderbolt naar FireWire adapter of voor PC met een FireWire PCI kaartje die voor een paar tientjes te vinden is. Ophalen heeft voorkeur, verzenden alleen na betaling.

IMG_1363.jpg
IMG_1362-2.jpg
IMG_1366-3.jpg
 
Laatst gewijzigd:
Back
Top