• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

RME Fireface 400

Prijs
350 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

bob303vs909

Ach und Weh
Lid sinds
16 januari 2002
Berichten
1.701
Locatie
Amsterdam
RME Fireface 400

Ondanks firewire nog steeds een rete goeie geluidskaart die ook standalone te gebruiken is (Roept er iemand AD/DA via ADAT?)
En Omdat ze bij RME blij zijn met de klantjes kun je 'm ook nog steeds op je Apple M1 chip machine gebruiken via thunderbolt.
Compleet pakket inclusief gezellige 19" plank zodat je hem in je rackje kunt hangen. Want en opgeruimde studio is een fijne studio.
Staat dat rack ergens ver in de hoek? Geen nood, met 4,5 meter firewire 400 kabelkom je een heel end.
Komt inclusief firewire 400 > 800 verloop steker en een firewire 800 > thunderbolt verloop stekker. Slechts 1 stekker verwijderd van thunderbolt 3 met het meeste van de kerstboom heb je al dan.
Die handige (...NOT!...) rackears die standaard bij de Fireface zitten krijg je er natuurlijk ook bij. Misschien kun je er iets leuks van maken?
Adapter? Ja natuurlijk! Niet origineel maar werkt gewoon als een malle.
En natuurlijk een verloop boompje met 2x midi in en uit!

Wat kost dat dan Bob? 350 pleuries, spesiale synthforum preisch!
Ophalen in Damsko (dat is Amsterdam voor de polder bewoners) of mee met Pietertje Post tegen betaling natuurlijk (verzekerd, handtekening, track trace altijd!)

En Bob, waarom gaat ie dan de deur uit als ie zo goed is? Nou, ik zou hem liever willen houden ivm die fabuleuze AD/DA via ADAT mogelijkheid, maar ik heb cash nodig om die rete dure metric halo3d upgrade te kunnen kopuh.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
 
Back
Top