• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Cirklon 2 + cv out

Prijs
2400 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

dhoinjo

Stamgast
Lid sinds
24 december 2013
Berichten
190
Locatie
Antwerpen
Cirklon 2 + cv out. Mint conditie. Gebruik m te weinig wegens andere Eurorack alternatieven. Heb m anderhalf jaar geleden 2400€ betaald, en dat zou ik er graag voor terug hebben. Heb er zelf vier jaar op moeten wachten, en deze is nog in nieuwstaat. Factuur beschikbaar. Eerste eigenaar. Nog onder garantie dus. Maar werkt perfect. En in perfecte cosmetische staat. Flightcase eventueel mee aan te kopen aan een vriendenprijs. Best ophalen (Antwerpen). Net iets te duur voor verzending.

IMG_20231206_115336896.jpg
 
Back
Top