• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Line6 Echo Pro 19 inch module

Prijs
250 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

oliveralex

Analog or Analogue?
Lid sinds
14 juni 2013
Berichten
70
Locatie
Antwerpen
Line6 Echo Pro 19 inch module
vraagprijs: 250 Euro
werkt perfect, zeer veel delay & echo mogelijkheden, is gekend om goed in de mix te zitten
lichte cosmetische gebruikssporen door leeftijd (zie closup van schram op schermpje)

De Line 6 Echo Pro is een 19-inch rackmodule die bekendstaat om zijn indrukwekkende effecten en veelzijdigheid. Hier zijn enkele van de beste eigenschappen van de Line 6 Echo Pro:

  1. Brede selectie van delay-effecten: De Echo Pro biedt een uitgebreide reeks delay-effecten, waaronder klassieke tape- en analoge delays, ping-pong delays, reverse delays en meer. Dit stelt muzikanten in staat om een breed scala aan tijdsgebonden klanken te creƫren, van subtiele echo's tot ruimtelijke soundscapes.
  2. Uitstekende geluidskwaliteit: De Echo Pro staat bekend om zijn hoogwaardige audioprestaties en heldere, gedetailleerde geluiden. Het maakt gebruik van geavanceerde signaalverwerkingsalgoritmen om ervoor te zorgen dat de effecten van hoge kwaliteit zijn en goed in je mix passen.
  3. Flexibele routing en presets: Deze rackmodule biedt uitgebreide routingopties, waardoor je de effecten precies kunt instellen zoals je wilt. Bovendien kun je presets maken en opslaan om snel toegang te krijgen tot je favoriete klankinstellingen en effectcombinaties.
  4. MIDI-integratie: De Line 6 Echo Pro is MIDI-bestuurbaar, waardoor je het gemakkelijk kunt integreren in je bestaande MIDI-setup. Dit opent de deur naar geavanceerde automatisering en synchronisatie met andere MIDI-apparatuur.
  5. Tap tempo-functie: Met de tap tempo-functie kun je de delaytijd handmatig instellen door simpelweg op een knop te tikken in het gewenste ritme. Dit is handig voor liveoptredens en zorgt voor een soepele synchronisatie met de rest van je muziek.
 

Attachments

  • IMG_20190112_171405.jpg
    IMG_20190112_171405.jpg
    17,2 KB · Bekeken: 60
  • 1.-Line-6-Echo-Pro-Delay-Loop-Sampler-Front_2048x2048.jpg
    1.-Line-6-Echo-Pro-Delay-Loop-Sampler-Front_2048x2048.jpg
    49,8 KB · Bekeken: 47
  • download.jpeg
    download.jpeg
    8,6 KB · Bekeken: 49
Back
Top