• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht DSI Tempest

Prijs
1700 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

oliveralex

Analog or Analogue?
Lid sinds
14 juni 2013
Berichten
70
Locatie
Antwerpen
Dave Smith Instruments TEMPEST in mint conditie. Met veel zorg mee omgegaan in rookvrije studio.
zit in lederen koffertje. 8)
Er zit ook een aangekochte expansie op met 808 (en andere) gemodelleerde sounds in het interne geheugen (destijds via USB geupload). Die originele bibliotheek aan sound files heb ik ook nog, en kan ik digitaal doorsturen mocht je willen restoren.
Te testen in Antwerpen (Berchem). Enkel ophalen. Mag weg voor 1700 euro.
PM of mailen naar oliveralexmusic@gmail.com

Context:

De DSI Tempest is een krachtige drummachine en synthesizer met tal van indrukwekkende functies. In de huidige trend zou ik het apparaat eerder een ‘Groovebox’ noemen...of workstation en onderscheid zich dankzij de diepe analoge synth modellering mogelijkheden voor drums en keys, met topkwaliteit pads om te bespelen/sequences (drums of synths) met 6 voices polyphony.

  • Analoge en hybride klanken: De Tempest biedt zowel analoge als digitale klankgeneratie, waardoor je een breed scala aan drum- en percussiegeluiden kunt creëren.
  • Krachtige sequencing: De Tempest heeft een geavanceerd sequencer met 16 pads en 64 stappen per patroon. Bovendien ondersteunt het polyritmiek, waardoor je verschillende ritmische patronen voor elke drumklank kunt instellen.
  • Uitgebreide modulatiemogelijkheden: De Tempest biedt uitgebreide modulatiemogelijkheden met meerdere LFO's (Low-Frequency Oscillators) en enveloppen die je kunt toewijzen aan verschillende parameters.
  • Live performance-functies: De drummachine is ontworpen voor live optredens, met handige functies zoals pads voor real-time bediening, een touchstrip voor pitch bending en modulatie, en de mogelijkheid om patronen en geluiden snel te wijzigen tijdens een optreden.
 

Attachments

  • IMG_3217.jpeg
    IMG_3217.jpeg
    144,7 KB · Bekeken: 56
  • IMG_3215.jpeg
    IMG_3215.jpeg
    148,5 KB · Bekeken: 52
  • IMG_3214.jpeg
    IMG_3214.jpeg
    168,4 KB · Bekeken: 53
  • IMG_3216.jpeg
    IMG_3216.jpeg
    134,8 KB · Bekeken: 52
Back
Top