• Graphic designers opgelet: Ontwerp jij het nieuwe Synthforum logo?
  Lees hier meer

 • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Jair

Nieuwkomer
Lid sinds
26 februari 2021
Berichten
22
Locatie
Delft
Ik heb feedback gevraagd over deze song op SubmitHub en daar kwam nét geen goed resultaat uit. Het is nog niet aangeboden aan de streaming diensten. Wat zou ik nog kunnen verbeteren aan deze song?

Bekijk bijlage 3808023
Ik heb niet superveel verstand van dit genre dus misschien is het niet in stijl, maar een sub onder de bassdrum en een iets strakkere, aggresievere snare met meer punch zou kunnen (die iets meer opbokst tegen de strakke hi-hats die nu de boventoon voeren), en ik hou van floating stereo vocals. Iets meer eeeh LSD zeg maar ;)
 

Jason31

Madman J
Lid sinds
11 Maart 2008
Berichten
850
Locatie
Almere
Ik heb feedback gevraagd over deze song op SubmitHub en daar kwam nét geen goed resultaat uit. Het is nog niet aangeboden aan de streaming diensten. Wat zou ik nog kunnen verbeteren aan deze song?
Toffe website, ik heb me ook gelijk ff aangemeld. Wat heb je als genre ingegeven? Misschien ligt daar de lage rating. Ik vind het zelf niet erg terecht, het is gewoon retro en mag dan niet vergeleken worden met de hedendaagse stijl, in de jaren 80 en 90 zouden ze het gewoon draaien. Misschien dat de Cymbals een tikkeltje zachter kunnen. Ik zeg altijd maar: door naar je volgende track en die weer nog beter maken.
 

Modus Operandi

Nostalgia is a trap
Lid sinds
11 januari 2002
Berichten
5.209
Locatie
Utrecht, NL
Ik zeg altijd maar: door naar je volgende track en die weer nog beter maken.

Helemaal eens!

Bam! hij is weg...

Screen Shot 2021-03-16 at 15.16.42.png


Dank voor alle input! heeft zeker geholpen en deze topic heeft zelfs een remix opgeleverd van Missing Links die ook op deze release staat
 
Top