• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Tranced Out

Jason31

Bitwigger
Lid sinds
11 Maart 2008
Berichten
739
Locatie
Almere
een van de betere tracks van je, mooie rustige geluiden met toch een snelle beat, mooi contrast, ik hoor veel details en de opbouw en arrangement in zijn geheel is ook goed. De beelden erbij zijn ook heel mooi. Dit is zeker een goeie start van het jaar!
 

Yawgmoth

Well-known member
Lid sinds
4 januari 2002
Berichten
5.930
Locatie
Grou
Ik vind de track lekker klinken, de geluiden zijn prima. Als je er nog verder aan werkt zou ik kijken of je de lead uit wat verschillend lagen kunt maken (en dan evt. modulatie per laag toevoegen) zodat deze wat meer mid / high heeft. De beat geeft zoals Modus schreef veel energie. Durf je het aan om een meer ambiente mix te maken, zonder de kick? :)
 

NorthernLightX

Well-known member
Lid sinds
18 april 2002
Berichten
840
Locatie
Velserbroek
Leuke track, vrij snel wel, psytrance maar dan met een chillfactor ofzo. Je kick is vrij tam, maar kan op zich wel. Ik denk dat ik 'm iets meer "tok" zou geven met EQ of een layer, maar ik produceer dan ook bijna alleen maar trance dus denk vanuit dat genre. Er zit op je kick ook nog een beetje noise ofzo, weet niet of dat fijn is voor je mix. Misschien het tophoog voorzichtig wat wegfilteren op de kick.
 
Top