• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
    Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
    Lees dan deze mededeling!

Bahamut - Free

e-Gloomy-nations

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
12 april 2006
Berichten
9.351
Locatie
België
Prachtig stereoveld, perfect gemasterd en gemixt, zeer origineel, lekker retro, mooie gitaren, ja, deze is zeker een stem waard. Proficiat! Gloomy :)
 

Dr van Lansberg

Trust me. I'm a doctor
Staff member
Lid sinds
18 februari 2011
Berichten
10.113
Locatie
Amsterdam
Ja, deze ken ik nog van het Tracks forum. Ik herinner me dat ik hem toen een keer of 15 achter elkaar beluisterd heb. En dat was niet omdat ik hem slecht vind :). Wat een dikke track blijft dit :okdan:.
 

AdDM

Tiroler Knie-schlempfer
Lid sinds
26 januari 2004
Berichten
1.497
Locatie
Utreg
Goede inzending dit, doet me denken aan Com Truise. Eindmix/mastering had van mij nog wel iets spannender gemogen (met name de kick-snare actie), maar nette basismix en profi ingespeeld.

En lekker kort, dat is altijd een bonuspunt.
 

synthmann

Ouwe rot
Lid sinds
21 mei 2002
Berichten
1.584
Vind deze lekker! Maar het is ook het genre waarin ik zelf wel eens iets maak dus in die zin is een kinderhand snel gevuld. Toch, het doet me denken aan Maria Magdalena van Sandra, zeker qua bassline. Ik zou dit zeker in mijn playlist zetten. Er is 1 sound die ik minder geslaagd vind en dat is die gated trance-pad. De rest van de track heeft perfect die 80ies vibe en die gated-trance pad is daar veel te 'nieuw' en gelikt voor. Ik zou die eerder met een simpelere synthpad uit een 80ies synth vervangen.
 

Wootson

Ouwe rot
Lid sinds
29 Maart 2011
Berichten
1.428
Dit zou een passende track zijn voor de aftiteling van een feelgood 80's film met Jean Claude van Damme. Ondergaande zon met uitzicht op een lange weg met hoge bomen, en van Damme op de motor met z'n frisse vriendinnetje achterop. Allebei zonder helm, zodat je die lange wapperende haren ziet. Eerst even samen boodschappen doen bij de Albert Heijn en daarna samen een frietje speciaal met frikandel naar binnen werken. :luv:

Deze track staat in mijn top 10 dit jaar en krijgt één van de tien stemmen die ik ga uitdelen.
 

ChitJyoti

Nieuwkomer
Lid sinds
14 oktober 2014
Berichten
19
Erg goede track, met gedateerde elementen. Het meeste klopt gewoon. Niet mijn muziek maar te goed om te negeren. Ik geef vijf punten weg, en dit is mijn nummer 2 van dit jaar.
 
Top