• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Korg KM 402 dj Mixer Mengpaneel met onboard Kaoss Pad KP3

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

LFLC

Stamgast
Lid sinds
1 november 2009
Berichten
122
Mag weg, wegens overcompleet. In zeer goede staat, komt uit een rookvrije studio!

Deze 4 kanaals 24 bits digitale mixer, met extra monitor out voor in de dj booth of studio, beschikt over het populaire Kaoss Pad, bekend van de populaire Kaoss pad KP 3 met 100 effectmogelijkheden (delay, reverb, hi- en lowpassfilters, echo, phasers, panners, bitcrushers etc!)! Beter en meer dan een Pioneer DJM dus, waarmee je het signaal alleen natter of droger kan maken en die erg vaak kapot gaan. Dankzij het Kaoss touchpad heb je veel meer mogelijkheden om de effecten letterlijk naar je eigen hand te zetten, wat zeer interessant kan werken op je tracks en mixen.

Daarnaast heeft deze mixer 6 eq types die allen een net iets andere kleuring kunnen geven aan je geluid. Uiteraard is het mogelijk om je laag, mid of hoog in z'n geheel te kunnen wegfilteren en heeft deze mixer voldoende headroom, zodat je geluid niet snel vervormt.

Elk kanaal (met fijne, stevige, grote lineaire faders en faderknoppen) kan je gemakkelijk naar de Kaoss Pad fx unit routen en door te "tappen" heb je snel het juiste tempo te pakken. Heb je eenmaal door te schuiven met je vingers over het touchpad een prachtig effect te pakken? Druk dan gewoon op "hold" en je kan dezelfde instelling weer gebruiken. Uiteraard kan je het signaal desgewenst natter of droger maken.

Ook de crossfader kan je instellen naar je eigen hand door zelf de juiste curve te bepalen, ideaal voor de veelzijdige dj. Trouwens de "bumpertjes" aan de voorkant en de achterkant die dienen ter bescherming, kunnen er desgewenst afgehaald worden (op deze foto van het internet niet aanwezig, maar ze zitten er wel op), zodat hij in een reguliere flightcase past.

Je mag hem komen testen en ophalen bij me. Niet alleen leuk voor de dj, maar ook voor de producer die live effecten wil toepassen op z'n tracks. Uiteraard krijg je een euro kabel voor de voeding erbij. Ik wil ook het pakket goed voor je inpakken en verzenden.

Richtprijs 150 euro of een goed bod.

korg-km-402-278930.jpg
 
Super mixer! Nieuwprijs lag tegen de 350 euro. Wanneer je een Kaoss Padd tweedehands koopt, ben je al meer kwijt. Voor 125 mag je hem overnemen!
 
:verkoght: ondertussen. Dus mag op slot, bedankt weer SF-crew!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top