Wootson - Daydream

Wootson

Ouwe rot
Lid sinds
29 Maart 2011
Berichten
1.428
artworks-000111636412-3jul5o-t500x500.jpg

https://soundcloud.com/wootson/wootson-daydream
Gebruikte instrument: Nintendo 3DS XL met Electroplankton Lumiloop
Hall Reverb effect: Korg Mini Kaoss Pad 2S
Gratis te downloaden via: http://wootson.bandcamp.com/track/daydream
 
Overigens is de designer van de [ame="http://en.wikipedia.org/wiki/Electroplankton"]Electroplankton muziekapplicaties (Toshio Iwai), ook de designer van de Yamaha Tenori-on. Electroplankton is qua ideeën de voorloper daarvan.
 
Ik vind deze mooier dan Awakenings. Ikzou wel graag iets meer laag willen horen. Deze track leent zich daar uitstekend voor imo. MAar ook zonder laag wordt je lekker meegenomen op een klein reisje in je hoofd. Mooi.
 
Bedankt voor het luisteren, het commentaar en de tips.

Wat betreft de lage tonen mag het inderdaad ietsje meer zijn. Daar had ik tijdens het maken van de track niet echt rekening mee gehouden en was iets te enthousiast bezig met het laten ronddraaien van de gekleurde "wieltjes". Hoe harder ze ronddraaien, hoe hoger en luider de toon. De enige manier om nu nog laag erbij te krijgen is door de lage tonen te versterken (bass boost of zoiets). Van mastering en equalizer-achtige zaken heb ik eerlijk gezegd weinig verstand, dus deze track laat ik maar even zo. Het is een live improvisatie, dus een nieuwe take doen met meer laag is vrijwel onmogelijk. Maar als ik weer een soortgelijke track ga maken houd ik er wel rekening mee.
 
Back
Top