• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Røde NT1-A Behringer MX2642 Omnitronic P-250 Flightcase

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

James Jetlag

Ingeburgerd
Lid sinds
13 januari 2015
Berichten
29
Locatie
Eygelshoven
Ik heb ook nog de volgende studio - en/of liveinstrumenten in de verkoop:

Røde NT1-A Grootmembraan Studiomicrofoon
In originele verpakking en praktisch in nieuwstaat; vanwege stop opnamestudio slechts enkele keren gebruikt na aanschaf. Met originele shockmount (spin) + reserve elastieken, bijbehorend etui, instruction manual & popfilter. De mic heeft de 10-jarige fabrieksgarantie nog; hij is gekocht in 2007.

Het is een geliefde en veel gebruikte studiomic met een sprankelend en helder geluid waar zeer weinig ruis in zit. Geschikt voor vocals, percussie, gitaar...eigenlijk bijna alles.

Komplete set 100,-

$_84.JPG



Behringer MX2642 Mixer

Verkeert in goede staat; alles doet het nog prima. Flightcase op de foto met aan bovenzijde*19" rackmontage voor deze mixer hoort niet bij deze aanbieding, maar is los te koop. Samen kan natuurlijk ook, indien gewenst. Gewoon even een berichtje sturen dan.

Technische gegevens:

• IN: 16 (8 Mono/4 Stereo-Kanalen)
• Subgroepen: 4
• EQ (Mono-kanalen): 3-Band met semi-parametrische middenbandregeling
• EQ (Stereo-Kanalen: 4-Band
• AUX-Sends: 6
• Stereo-Aux-Returns: 4
• Inserts in alle Mono-Kanalen en masteruitgang
• Direct OUT: 8
• Control Room-OUT (Stereo)
• Koptelefoon OUT

100,-


$_84.JPG



Heavy Duty Flightcase 19” rack / 16+10 units / Kanteldek voor mixer

Deze robuuste “heavy duty” flightcase heb ik laten maken voor het veilige transport van diverse synthesizermodules en effect+ mixingmodules. De kist biedt plaats aan maar liefst 16 19”units boven elkaar en heeft aan de bovenzijde een kanteldek voor montage van een mixer en/of andere oderdelen van maximaal 10 units boven elkaar.

Het kanteldek is in te klappen en de hele flightcase wordt vergrendeld / transportklaar gemaakt met een voorklep, een topklep en een afneembaar klapdeurtje aan de achterzijde.

Het geheel heeft een zwaarhouten onderplaat en schokbestendige wielen met remmen.

De flightcase komt ZONDER de nog ingebouwde onderdelen die nog op de foto’s te zien zijn, met uitzondering van een grote stekkerdoos die achterin op de bodem gemonteerd is voor de hoofdstroomtoevoer.
De overige onderdelen zijn ook te koop; zie mijn overige advertenties of stuur een berichtje!

Nieuwprijs: 300,-
Nu voor: 150,-


$_84.JPG




Omnitronic P-250 Versterker / eindtrap 19" 2HE
Deze betrouwbare amp is weinig gebruikt en levert 2x 125W in split modus of 1x 250W. Verkeert in goede staat. 19 inch rackunit van 2 units high.
Inclusief 2 “Professional Low Noice Speaker Cables” van 4 meter.
60,-

$_84.JPG
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top