• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Diverse mixers en Alesis 3630 te koop

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Fahz0r

Nootpositionist
Lid sinds
7 april 2009
Berichten
90
Locatie
Uden
Ik begin nu toch echt te veel spullen te hebben dus tijd om er eens wat uit te doen:

Alesis 3630 Compressor RMS/Peak Dual Channel Compressor Limiter With Gate - €100
https://dl.dropbox.com/u/98040/Images/verkoop/Alesis_3630.png
Gebruikt ogende staat maar geen krakende pots en zover getest werkt alles prima. Misschien niet de meest goed klinkende compressor/limiter/gater aldus vele mensen maar hij schijnt zeer mod-baar te zijn. Komt een adapter bij, is in rookvrije studio gebruikt.

Roland M-160 - €120
https://dl.dropbox.com/u/98040/Images/verkoop/Roland M-160.png
Simpele rack mixer met 16 mono kanalen, 3 x Effect out, 1 Aux out, 4 x Return (beide mono en stereo) en 4 x Bus in. Heeft een stereo Male XLR uitgang en een stereo normale Jack uitgang. Oogt wel enigsinds gebruikt.
Heeft geen EQ op de kanalen, en de sliders en Gain pots zijn ietwat krakerig, dus moeten echt even schoongemaakt worden. Eén mankementje is dat de Pan knop op kanaal 13 niet helemaal doet wat hij moet doen en op midden-stand het kanaal naar de linker oor duwt. Ook is de stroomkabel vrij kort, maar die zit ingebouwd. Relatief veel gebruikt, allemaal in rookvrije omgeving.

Samick LM-16 Mixer - €120
https://dl.dropbox.com/u/98040/Images/verkoop/Samick_LM16.png
Zeer recentelijk nog voor het laatst gebruikt na ongeveer een jaar trouwe dienst, en nu vervangen door een grotere mixer. Oogt in prima staat, geen krakende pots opgemerkt. Heeft 12 x mono en 2 x stereo kanalen, 2 x aux en return, en 1 x effect send (zonder return). Dit is een zeer stevige mixer, maar de sliders en draaiknoppen voelen nogal losjes. Daarnaast is het niet echt bedoeld ook om deze vol live te gebruiken maar echt als opname mixing console ;)

Soundcraft EPM8 + THON flightcase - €250
https://dl.dropbox.com/u/98040/Images/verkoop/Soundcraft_EPM8.png
Zeer goede live mixer, in goed ogende staat behalve dat er wat markeringen op de kanalen staan (deze krijg ik er niet af :( ). Zit in een rackmount flightcase waarvan de rail naar buiten geheld kan worden. Is nog eens schoongemaakt en stickers aan de buitenkant verwijderd.
Bevat 8 x mono kanalen en 2 x stereo en twee AUX uitgangen. Deze mixer heeft welliswaar geen AUX ingangen maar je kunt de effecten naar twee lege kanalen sturen of elders als dat moet. Dat is eigenlijk het enige nadeeltje, en het heeft mij in ieder geval nooit in de weg gezeten.

Hoop dat de prijzen ook een beetje ok zijn :)
 
Roland M-160 - €100
Samick LM-16 - €100 (is weer beschikbaar)

De rest blijft hetzelfde.
 
Roland M-160 - €100
Samick LM-16 - €100
Alesis 3630 - €80
Soundcraft EPM8 + Thon flightcase - €230
 
Dat was eventjes geleden:

Roland M-160 - Gereserveerd
Samick LM-16 - €100
Alesis 3630 - €75
Soundcraft EPM8 + Thon flightcase - €200
 
Roland M-160 - Verkocht
Samick LM-16 - €100
Alesis 3630 - Gereserveerd

De EPM8 hou ik toch zelf, sorry :)
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top