• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Samson C-Control Monitor Controller

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Wardo

Ouwe rot
Lid sinds
19 mei 2007
Berichten
853
Locatie
H-town
In zeer goede staat. Weinig gebruikt.
Inclusief originele doos, handleiding en adapter.

Vraagprijs: 60 euro.

Unieke oplossing voor studio's met meerdere monitorsystemen, hoofdtelefoons en digitale tape/cassette recorders. D.m.v. schakelaars zijn drie verschillende sets speakers om beurten aan te sturen. C-Control heeft ook drie ingangen om mengtafel of afspeelapparatuur op aan te sluiten.

Algemeen:
Met deze interface van Samson kunt u gemakkelijk communiceren met de persoon die in de opname studio zelf staat en dat allemaal rechtstreeks vanuit de control room. In de interface zit een ingebouwde microfoon om communiceren nog makkelijker te maken. Ook kunt u meerdere monitor luidsprekers aansturen waardoor u kunt switchen tussen meerdere ruimtes. Als u deze functies op een mengpaneel wilt bent u veel geld kwijt dus waarom niet de mogelijkheden in een veel simpelere, goedkopere oplossing?

Specificaties:

- ingangen: 2x RCA, 6x 6.3mm jack
- uitgangen: 2x RCA, 4x 6.3mm jack
- talk back
- voeding: bijgeleverde adapter
- hoofdtelefoon uitgang op voorzijde
- mute knop
- volumeregeling
- geluidslevelmeter
 

Attachments

  • Samson1.jpg
    Samson1.jpg
    89,8 KB · Bekeken: 67
  • Samson2.jpg
    Samson2.jpg
    96,7 KB · Bekeken: 58
  • Samson3.jpg
    Samson3.jpg
    92,5 KB · Bekeken: 55
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top