• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Monitorcontroller MC 3.1 van DRAWMER 750 EURO

Prijs
750 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

Muziekkamer

Nieuwkomer
Lid sinds
25 juli 2012
Berichten
5
Paar weken werkelijk gebruikt tot dat ik een andere set speakers binnen kreeg en deze eigelijk niet meer nog heb
en ik het onwijs zonde vind om hem in de doos te stoppen staat hij nog op mijn desk
en gebruik ik hem nog als (veel te duur ) speeldje of als super krachtige headphone amp.
bij intressen in een SUPER kwalitijds product lees en kijken even op hun eigen site en youtube.
hij is nu net een jaar oud en heeft gewoon nog frabrieks garanite maar Drawmer staat bekent om zijn goede servcie en staat voor hun product.

ff van de Drawmer website

Hoor de muziek - niet de apparatuur!

Voortbouwend op het succes van de MC2.1, is de MC3.1 Monitor Controller net zo nauwkeurig en transparant en van dezelfde bouwkwaliteit. Het kan nog steeds getrouw reproduceren wat is opgenomen zonder het geluid te kleuren, maar wordt geleverd met een veel uitgebreidere functieset, waaronder meer ingangen, betere controle, uitgebreide kanaalroutering en een 'wedge'-vormfactor op het bureaublad.



Toevoegingen zijn onder meer een gecombineerde digitale AES/SPDIF (24 bit/192 kHz) ingang, die in totaal 5 afzonderlijk schakelbare bronnen oplevert, inclusief een aux-ingang op het voorpaneel met niveauregeling voor het eenvoudig aansluiten van uw mp3-speler, smartphone of tablet. Volledige cue-mixfaciliteiten, met niveauregeling, bieden aparte bronselectie voor hoofd- of cue-uitgangen en de twee hoofdtelefoonversterkers, zodat de artiest bijvoorbeeld naar een geheel andere mix kan luisteren dan de technicus. Een speciale cue mix-uitgang is ook beschikbaar.



Een secundaire vooraf ingestelde volumeregeling aan de voorzijde zorgt voor een herhaalbaar, gekalibreerd uitgangsniveau voor de monitoren, zodat de technicus met een druk op de knop de mix keer op keer op hetzelfde vooraf bepaalde volume kan horen, zonder dat hij de regelaars nauwkeurig hoeft af te stellen.



De MC3.1 bevat drie stereo gebalanceerde luidsprekeruitgangen, plus een speciale mono luidspreker/subwoofer-uitgang, elk met individuele links/rechts-afwerkingen onder het apparaat om volledige controle over niveau-aanpassing te bieden. Bovendien kan elk afzonderlijk en tegelijkertijd en in willekeurige volgorde worden geschakeld. Je kunt met dezelfde subwoofer naar meerdere speakers luisteren of de subwoofer helemaal uitzetten.



Andere verbeteringen zijn onder meer extra mix-check-mogelijkheden, die nu lage, midden en hoge solo-schakelaars bevatten om bijvoorbeeld te horen hoe de lage tonen in het midden overlopen, of de stereobreedte van elk, en ook de mogelijkheid om de linker- en rechterkanalen om te wisselen. De talkback is uitgebreid met een externe microfoon naast de interne en voetschakelaarbediening.



Kunt u de audio vertrouwen die uw huidige monitorcontroller levert? Kleurt het het geluid? Voor alle Drawmer-monitorcontrollers is het absoluut noodzakelijk dat wat u opneemt precies is wat u hoort. Het actieve circuit is ontworpen om het audiosignaal getrouw te produceren, terwijl veel van de problemen die een passief circuit met zich meebrengt, worden weggenomen. Er is één ding dat altijd absoluut moet worden gegarandeerd - dat u kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid van uw monitorcontroller.
 

Attachments

  • IMG_9753.JPG
    IMG_9753.JPG
    202,2 KB · Bekeken: 178
  • Schermafbeelding 2021-11-23 om 14.46.50.png
    Schermafbeelding 2021-11-23 om 14.46.50.png
    1,4 MB · Bekeken: 137
  • Schermafbeelding 2021-11-23 om 14.47.42.png
    Schermafbeelding 2021-11-23 om 14.47.42.png
    1,1 MB · Bekeken: 137
Back
Top