FOEM Martin Solveig Remix Competitie

Harlem Nights

Stamgast
Lid sinds
23 juni 2008
Berichten
431
Locatie
Leiden
FOEM – Persbericht December 2008

Martin Solveig ‘One.2.3.Four’ Remix Competitie

FOEM, het netlabel en talenten pool, houdt op dit moment een internationale remix competitie samen met Martin Solveig en de Franse synthesizerfabrikant Arturia. De winnende tracks zullen digitaal verschijnen op Martin’s label Mixture. De wedstrijd loopt van 1 December 2008 tot 28 Februari 2009 op de FOEM website: http://foem.info.

Het te remixen nummer komt van Martin’s derde album “C’est la Vie”, en heet “One.2.3.Four”. Twee EP’s zullen volgend jaar uitgebracht worden met remixen door Felix Da Housecat, Mason en Popof. De winnende remixers van de wedstrijd zullen onderdeel uitmaken van het album remixing team waaronder ook Fedde le Grand, Laidback Luke, Tocadisco, John Dahlbäck en The Bloody Beetroots.

Martin Solveig’s successen als DJ hebben hem een vooraanstaande internationale status gegeven, die met elk van zijn releases zich steeds meer kon neerzetten als uitstekende artiest. Als songwriter, componist, producer en zelfs zanger is Martin internationaal zeer bekend door zijn clubhits als ‘Everybody’, ‘Jealousy’ en ‘Rocking Music’, en hij is nu terug met het nieuwe album “C’est la vie”: resolute pop, moderner and meer electronisch dan zijn eerdere werk. Hij heeft verder zijn eigen radioshow op Radio FG, de ‘Parijse evenknie’ van BBC Radio 1. In DJMag’s TOP 100 van 2008 staat hij 52e.

Behalve een release op Mixture, kunnen de producers van de winnende remixen ook twee ‘Arturia Analog Factory 2.0’ software synthesizers winnen. Er zal ook vinyl te winnen zijn en een CD van Martin’s eerdere werk (met releases op Mixture en Vega Records).

FOEM werd gesticht om getalenteerde artiesten gratis ondersteuning te bieden, en toegang te bieden tot een wereldwijd publiek. FOEM houdt regelmatig remix wedstrijden, open voor iedereen, in samenwerking met internationale musici. Recente wedstijden zijn gehouden met onder meerLuke Slater, Emiliana Torrini, Robert Babicz aka Rob Acid en Gabriel Ananda.

Nadere gedetailleerde informatie over de wedstrijd kan gevonden worden op www.foem.info.


FOEM is een onafhankelijk A&R agentschap, promotie agentschap, licentie agentschap, talenten pool en netlabel, gesticht in 2003 in Keulen, Duitsland. FOEM wordt gedreven door mensen in Duitsland, Nederland, Engeland, China, Verenigde Staten en Roemenië. Meer dan 10.000 musici behoren tot de FOEM gemeenschap.

Links:
www.martinsolveig.com
www.foem.info

Voor meer informatie, neem contact op met:
FOEM
Arno Haarlemmer
Leiden, Nederland
FOEM Public Relations International
Contact: arno@foem.info
______________________________________
FOEM
Florian Amann
Cologne, Germany
Email: info@foem.info
Web: http://www.foem.info
 
Back
Top