FOEM K-Drive & Ginman ‘Manual Music’ Remix Wedstrijd

Harlem Nights

Stamgast
Lid sinds
23 juni 2008
Berichten
431
Locatie
Leiden

K-Drive & Ginman ‘Manual Music’ Remix Wedstrijd

De eerste gecombineerde video & remix competitie op FOEM

FOEM, het netlabel en talenten pool, houdt op dit moment een internationale remix wedstrijd met K-Drive & Ginman. De winnende track zal verschijnen op het Rotterdamse label Manual Music. De wedstrijd loopt van 1 augustus tot en met 31 oktober 2008 op de FOEM website: http://foem.info .
De Nederlandse techno artiesten Bert Kroes en Krijn van Heusden werken sinds 2006 samen als K-Drive & Ginman, en hebben veel succesvolle EP’s uitgebracht op Manual Music en andere labels. Ginman is één van de mannen achter de electronische muziek gemeenschap livesets.com. Hun samenwerking resulteerde in een live optreden in zomer 2008, en dit was een groot succes. Manual Music werd in 2005 opgericht door de Nederlandse DJ Paul Hazendonk. Andere artiesten op het label zijn Umek en Qbical.
De remixers mogen één of beide tracks bewerken van K-Drive & Ginmen’s “Ready for Sorrow” part 1 & II. Onder de prijzen zijn een release op de digitale compilatie Manualism 2.0, en minstens nog een release op Manual Music, tezamen met andere Manual Music prijzen.
Video artiesten kunnen een video maken voor één van de tracks. De winnende video zal veel promotie krijgen zowel on- en offline. Beide winners zullen voor een jaar alle nieuwe releases krijgen van zowel Manual Music als Stolen Moments, en andere prijzen.
FOEM werd opgericht met het doel om getalenteerde artiesten gratis ondersteuning te bieden, en toegang te bieden tot een wereldwijd publiek. FOEM houdt regelmatig remix wedstrijden, open voor iedereen, in samenwerking met internationale musici. Recente wedstrijden zijn gehouden met artiesten als Luke Slater, Robert Babicz aka Rob Acid, Gabriel Ananda, Let´s Go Outside van SOMA Records, DJ Misjah, John Selway, Rino Cerrone en Marcel Janovsky. Dit is de eerste keer dat FOEM de remix wedstrijd combineert met een video wedstrijd.
Nadere gedetailleerde informatie over de wedstrijd kan gevonden worden op www.foem.info


FOEM is een onafhankelijk A&R agentschap, promotie agentschap, licentie agentschap, talenten pool en netlabel, gesticht in 2003 in Keulen, Duitsland. FOEM wordt gedreven door mensen in Duitsland, Nederland, Engeland, China, Verenigde Staten en Roemenië. Meer dan tienduizend musici behoren tot de FOEM gemeenschap.


Links:
www.manual-music.com
www.foem.info
www.livesets.com

Voor verdere informatie, neem contact op met:

FOEM
Arno Haarlemmer
Leiden, NL
Public Relations Manager Netherlands
arno@foem.info
http://www.foem.info/
 
Back
Top