FOEM organiseert Marcel Janovsky Remix Wedstrijd

Harlem Nights

Stamgast
Lid sinds
23 juni 2008
Berichten
431
Locatie
Leiden
Treibstoff Records ‘Marcel Janovsky’ Remix Wedstrijd
Vinyl EP release op Treibstoff Records te winnen.


FOEM, het netlabel en talenten pool, houdt op dit moment een internationale remix wedstrijd met Marcel Janovsky. De winnende track zal verschijnen op een vinyl EP op Marcel’s label, Treibstoff Records uit Keulen. Inzendingen zijn van iedere getalenteerde producer welkom. De wedstrijd loopt van 1 juli tot en met 30 september 2008 op de FOEM website: http://foem.info .

Marcel Janovsky is een internationaal bekende DJ, die heeft opgetreden in vele populaire underground clubs in de hele wereld. Janovsky stichtte 11 jaar geleden Treibstoff Records, dat minimale techno en house uitbrengt. Samen met andere techno labels als Kompakt, Karmarouge en Traum Schallplatten, is Treibstoff Records bekend geraakt als de “Sound of Cologne”. Artiesten op het label zijn onder meer Gabriel Ananda, René Breitbarth en Robert Babicz.
De jury, bestaande uit Marcel Janovsky, René Breitbarth en the Treibstoff team, nodigt getalenteerde producers uit om Janovsky’s minimale techno track ‘Okay’ te remixen met hun eigen visie op hoe techno hoort te klinken in 2008, met een positieve, stimulerende sound. Samples en midi bestanden kunnen gedownload worden op het FOEM forum.

FOEM werd 5 jaar geleden gesticht om getalenteerde artiesten gratis ondersteuning te bieden, en toegang te bieden tot een wereldwijd publiek. FOEM houdt regelmatig remix wedstrijden, open voor iedereen, in samenwerking met internationale musici. Recente wedstrijden zijn gehouden met artiesten als Luke Slater, Robert Babicz aka Rob Acid, Gabriel Ananda, Let´s Go Outside van SOMA Records, DJ Misjah, John Selway en Rino Cerrone. Robert Babicz becommentariëerde onlangs de kwaliteit van de inzendingen met de woorden: “Heel, heel erg moeilijk voor mij om te kiezen. Er zijn een aantal hele aardige mixen bij die ik fantastisch vind! DANK JULLIE WEL!”

De prijzen voor de wedstrijd bestaan uit minimaal 1 release op vinyl op Treibstoff Records, en mogelijke digitale releases, 5 EP’s uit de Treibstoff catalogues, de dubbel CD set “10 Years Treibstoff Records” en de gelijknamige drievoudige Treibstoff vinyl set “10 Years Treibstoff Records”.

Nadere gedetailleerde informatie over de wedstrijd kan gevonden worden op www.foem.info


FOEM is een onafhankelijk A&R agentschap, promotie agentschap, licentie agentschap, talenten pool en netlabel, gesticht in 2003 in Keulen, Duitsland. FOEM wordt gedreven door mensen in Duitsland, Nederland, Engeland, China, Verenigde Staten en Roemenië. Vele duizenden musici behoren tot de FOEM gemeenschap.


 
Back
Top