[Release] Synth.nl - AtmoSphere

Synthnl

Synthesizer Deuntjesmaker
Lid sinds
16 februari 2006
Berichten
938
Locatie
www.synth.nl
Het is weer zover :)

11 oktober 2008 komt mijn tweede album op CD uit genaamd 'AtmoSphere'. Hij wordt gereleased door Groove Unlimited.

Ik ben zelf al jaren fan van 80'er jaren synthesizer muziek zoals Jean-Michel Jarre en Vangelis in die tijd en ben daar uiteraard door beinvloed. Het is een redelijk gevarieerd album met veel melodie, bescheiden ritmes en uiteraard veel synthesizer klanken.

Meer info en soundclips kan je hier vinden:

http://www.synth.nl/project_detail.php?id=3

Er staan in totaal 12 tracks op het album en de totale lengte is 71 minuten.

De reden dat ik hem nu vast aankondig is de datum van 11 oktober. Dan is het E-live festival dat Groove jaarlijks organiseert en daar zal de CD al liggen op mijn stand. Als je hem pre-ordered en daar ophaalt krijg je 10% korting en betaal je uiteraard geen verzendkosten. Voor de mensen die naar E-live gaan en dit soort muziek mooi vinden, is dat dus wel een leuke deal denk ik. Vandaar vast deze vooraankondiging.

De CD is te pre-orderen op de website van Groove Unlimited via deze URL:

http://www.groove.nl/jump2.php?attnum=6001


Meer informatie over E-live kan je hier vinden:
http://e-live.groove.nl/
 
Oh wat ik nog bijna zou vergeten. Forumlid hanz heeft behoorlijk meegeholpen aan deze release. Op het nummer 'Nimbostratus' speelt hanz zelfs mee. Daarnaast heeft quifster een aantal super sounds voor me gemaakt, heeft grooveron heeft de remixing en de mastering wederom gedaan en trigg en firefox hebben naast de eerder genoemde leden ook als klankbord voor me gefungeerd. Mannen bedankt!
 
Dank :) Ik heb trouwens net nog een track omgewisseld voor de previews. Dus er is nog een nieuwe te luisteren. Kan zijn dat je wel even je browser cache moet clearen en moet 'reloaden' om hem te zien.
 
Back
Top