[Release] Dutch Masters Verzamel CD

Synthnl

Synthesizer Deuntjesmaker
Lid sinds
16 februari 2006
Berichten
938
Locatie
www.synth.nl
Dutch Masters verzamel CD gereleased!

Hoi Allemaal,

Als opvolger van de zeer succesvolle Analogy serie (part 1, 2, and 3) heeft Groove Unlimited vandaag een nieuwe verzemel CD gereleased genaamd 'Dutch Masters'. Deze keer was het idee compleet anders. Het idee was om een album te maken met alleen Nederlandse EM artiesten en die muziek te laten componeren om een schilderij dat ze mooi vinden. Je zult muziek horen gecomponeerd op schilderijen van Rembrandt, Van Gogh, Mondriaan, Escher, Bosch en vele anderen.
Uiteraard staat er ook een track van mij op deze CD. Other artists that participated are: Ron Boots, Gert Emmens, Eric van der Heijden, Bas Broekhuis, Remy, Void, Rene Splinter, Meesha, en René van der Wouden. Als je wilt horen hoe deze artiesten het plaatje van hun favorietete schilderij vertalen in mzuiek dan moet je deze CD echt in je collectie hebben! Ik heb de muziek van de CD al een tijdje en ik moet zeggen dat het een van de beste verzamel CD's is die ik in jaren heb gehoord.

Mijn track gaat over het beroemde schilderij 'de Nachtwacht' van Rembrandt van Rijn. Op school leerde ik uiteraard over de Meesters uit de Gouden Eeuw maar ik moet eerlijk toegeven dat me dat nooit zo omn schilderijen gaf. Tot ik een groep acteurs de NachtWacht zag vertolken als een soort van levend beeld. Nadien begon dat schilderij me te fascineren en ik begon me af te vragen hoe dat geklonken moet hebben in die ruimte op dat moment. Dat heb ik geprobeerde te vertalen in deze track. Ik hoop dat de track bevalt. Het is een beetje anders dan wat ik normaal maak denk ik.

Je kan mijn track op mijn website luisteren op deze URL: http://www.synth.nl/DutchMasters.

Sound clips van de andere tracks kan je luisteren op deze URL: http://www.groove.nl/cd/g/gr-177.html

Groove Unlimited heeft besloten om deze CD als een gelimiteerde versie te releasen. Er worden slechts 400 exemplaren verkocht. Dus wees snel! Ik heb het gevoel dat deze snel uitverkocht zal zijn.

Je kan hem bestellen op deze URL: http://www.groove.nl/jump2.php?artnum=gr-177.

Groeten Michel, Synth.nl
 
Back
Top