Gaat Behringer hier over de schreef en geeft daar iemand iets om?

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
egres

Je schreef in die andere thread:

Vandaag, 10:35
Halla,Echt om te lachen dus die Robin had het toch wat hoog gegrepen in zen bovenkamer :dubbel:

Zoals blijkt moet men toch beide kanten goed weten voor alleer te oordelen.

Als Behringer in staat is om die mods voor enkele euro's toe te voegen en daar openlijk voor uitkomt en DevilFish wil daar zoveel geld voor, dan zijn we toch uitgepraat en doet de rest er inderdaad toch niet meer toe? ;)
 
Maar goed, samenvattend: Gaat Behringer hier over de schreef en geeft daar iemand iets om?

1. Jat Behringer illegaal het werk van een ander? Nee, want het werk van de ander is niet beschermd door auteursrecht, patent, etc. dus mag gewoon worden gekopieerd.
2. Heeft Behringer netjes gehandeld? Discutabel - in plaats van een directe ripoff is gezocht naar samenwerking en een financiële tegemoetkoming. Met het antwoord op vraag 1 in het achterhoofd is dit netjes. Maar nadat het is afgeketst neemt Behringer het ontwerp alsnog over met een duidelijke verwijzing door de "DF" afkorting in de naam en dat is misschien niet zo netjes.
3. Geeft daar iemand iets om? Sommigen wel, sommigen niet.
 
Is al gezegd dat ze het (toch) overnemen? Volgens mij gaat het sowieso nog een tijd duren.
 
Laatst gewijzigd:
OMG wat een discussie weer, dit is echt een Never Ending Story, en het gaat maar door, ik heb het als een eerder geroepen, maar hoeveel jaar zijn we nog van plan hier mee door te gaan? Hier gaan WE toch niet uitkomen.

giphy.gif
 
Lekker toch een beetje ouwehoeren.

Oewehoeren is nix mis mee. Met meningen ventileren trouwens ook niet, tis alleen zo jammer dat deze discussie al zo lang hetzelfde gaat, en elke keer vooral aangewakkerd door felle tegenstanders van herr Uli. Wat dat betreft ben ik al heel blij dat er deze keer (wel na enig aandringen) er gelukkig een apart draadje voor is gemaakt, zodat je tenminste zelf de keuze hebt om daaraan deel te nemen. (en je dus niet zoals zo vaak terwijl je in een of ander synth topic wat info ergens over wilt opdoen, je in een niet ter zake doende discussie beland, dus wat dat betreft: progress! :okdan:)
 
Die mods stellen eigenlijk toch niet veel voor ? Je kan die waarschijnlijk ook op 100 manieren doen ... Ik had gewoon niks laten weten aan Robin ... en het dan Devilsfish genoemd :D
 
Waarom is Derp zijn account nu gedeactiveerd? Op eigen verzoek ook weer?

Vind dat dat nogal makkelijk gaat. Op eigen verzoek deactivereren. Zou facebook enzo een voorbeeld aan kunnen nemen.

Tja. Wel jammer, ik kon me wel vinden in zijn argumenten, en een foutje over een miljardje wordt menig politicus vergeven dus waarom een zijn best doende forumlid niet. :)
 
egres

Je schreef in die andere thread:


Als Behringer in staat is om die mods voor enkele euro's toe te voegen en daar openlijk voor uitkomt en DevilFish wil daar zoveel geld voor, dan zijn we toch uitgepraat en doet de rest er inderdaad toch niet meer toe? ;)

Idd,maar Devil Fish naam heeft zijn reputatie over de jaren heen gemaakt en de naam heeft dus nu meer waarde dan de inhoud.

Het is dus absoluut te begrijpen dat het bod van $15k als spotted overkomt voor die kerel,maar nu met de hele email chat publieklijk te stellen,stellen we vast dat Robin ook de spot hield met Uli.

Eigen schult dikke bult,had hij het diplomatieker aangepakt en niet boerig alle eisen uitgeblaat dan had hij misschien toch wel enige overeenkomst kunnen treffen.

Je kan ook lezen dat hij zelf de spot hield met Uli door een bedrag van 303k toe noemen...

Dus tja,dat gastje is ff afgekoeld en op zijn plaats gezet.
 
Tja Uli leert ondertussen dat er een boel mensen m niet lusten. Behalve fabrikanten.

Moet zeggen dat vervallen patenten om medicijnen en samplen uit andermans muziek voor me kan en toch heb ik t heel moeilijk met Uli. Kan t eigenlijk niet echt verklaren. Maar ik denk dat ik de vc340 te koop zet. Als statement.
 
Verkopen? Wat een non-gebaar. Als je écht een statement wilt maken zet je hem in de fik en post je het filmpje op de Behringer social media. :D
 
Ik zou het vreselijk aso vinden als Uli budget clones van Mutable Instrument gear zou uitbrengen.


Wat vind je van al die clones van MI op modgrid dan?! MI is toch wel de meest gekloonde eurorack fabrikant, met al die monsoons, marbles en andere clonen...

Zijn dat dan allemaal nette mensen die dat doen?
Als Uli MI zou klonen doet die toch hetzelfde als die andere merken?!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top