Hoe ben je op dit forum terecht gekomen?

Hoe ben je op dit forum terecht gekomen?

  • Via een kennis (mondeling)

    Stemmen: 3 10,0%
  • Via een kennis (Raad ons aan)

    Stemmen: 3 10,0%
  • Via een kennis (IRC / ICQ)

    Stemmen: 2 6,7%
  • Via een kennis (email)

    Stemmen: 3 10,0%
  • Via zoekmachine

    Stemmen: 2 6,7%
  • Via een advertentie

    Stemmen: 2 6,7%
  • Via een link

    Stemmen: 10 33,3%
  • Anders

    Stemmen: 5 16,7%

  • Totaal aantal stemmers
    30
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

JohnnyBusca

rocket scientist
Lid sinds
4 juli 2001
Berichten
10.414
Locatie
Eindhoven - Strijp!
Wij zijn erg benieuwd hoe jullie op dit forum terecht gekomen zijn?
 
Ik zat op gathering.tweakers.net toen iemand deze link postte, alleen bleef ik bij de hoofdurl in een soort loop hangen.

Na enig prutsen kwam ik er achter dat ik dus op www.synthforum.nl moest zijn.

Ik vond GoT niet echt de juiste plaats, er waren maar een paar mensen die er echt verstand van hadden.
 
Heb jij die mensen ook hier naar toe proberen te lokken?
 
Sinds ik hier zit en als het on-topic is wel, is nog maar 1 keer voor gekomen want ik zit daar niet zo heel vaak meer.

Ik zag dat Whotheman nu ook hier zat, die zat een tijdje geleden met veel vragen op GoT volgens mij, dus die heeft ook ergens een linkje gespot naar hier denk ik.
 
ik ben met strenge hand naar het forum gedirigeerd door twee weirdos uit limburg waar ik wat gear van kocht
 
ik ben hier terecht gekomen via via in de synthpagina's op internet, weet niet precies meer hoe :)
in ieder geval niet via een ander forum...:Z
 
Ik ben hier gekomen doordat ik t board zelf heb gemaakt ;)
Maar wiener303 heeft mij op de been gezet om dit op te zetten MSN zuigt echt. Dus eigenlijk (ondanks dat ik t zelf heb opgezet) ben ik hier gekomen via een ander board.
 
In den beginne

In den beginne

Het begon allemaal met een email van Wiener303 (Frank), op 31 Mei 2000. Een quote uit deze mail:

Hallo muziekliefhebbers. Wilt u ervaringen uitwisselen over synthesizers, midi en alles wat met muziek of geluid te maken heeft, wordt dan lid van de community: synthesizer freaks. Je kan bijvoorbeeld met anderen overleggen hoe je het beste een bepaald geluid kunt editten, vragen stellen over midi, foto's plaatsen van je synth die je wil verkopen of gewoon omdat je het leuk vindt. Misschien kunnen er ook bijeenkomsten georganiseerd worden om je synth aan anderen te laten horen en wie wil er niet spelen op die vette synth die hij niet kan betalen. Misschien is er wel iemand die een bepaalde synth wil kopen en eerst met iemand wil overleggen die hem al gekocht heeft. Zo kunnen plus en minpunten van een synth vergeleken worden. Bijna alles is mogelijk. Lijkt je dit wat, meld je dan snel aan bij synthesizer freaks en misschien tot ziens. Groetjes Wiener303.

Na veel ellende met het door Frank opgezette MSN board... heeft Twin-X een maand of twee later een vBulletin Forum opgezet, waar vrijwel alle leden van 'Synthesizerfreaks' lid van zijn geworden.
 
De eerste keer op het Dutch synthforum moet ergens in juli of augustus geweest zijn. Al surfend kwam ik dan op één of andere weirde site voor Hollandse synthesizerfreaks, met veel rubrieken maar NERGENS een post, laat staan een antwoord. Verder duurde het een eeuwigheid om een pagina te laden... Ik werd er een beetje nerveus van, dus ik weer weg. Tot een paar maand later... Toevallig weer wat liggen zoeken en toevallig hier weer beland.

Jaja, when time becomes a loop...

Ciao,
 
Er stond een "warez" link op de interface gear xchange. Niet dat ik warez zocht ofzo (het was trouwens toch voor PC), maar ik vroeg me af of het echt was, en wie er zo brutaal was om dat daar te gaan posten. Dus ikke klikke, en toen kwam ik hier terecht (op de ouwe, zwarte versie dan.)

Later heb ik alle synthfreaks die ik ken gemaild met 'n linkje (alle 3!). Maar die h***'s zijn nog geen van alle lid geworden. Snappen niks van internet zeggen ze.
 
Ik ben hier gekomen omdat ik een advertentie plaatste op marktplaats: 909 te koop voor 50.000 gulden. Daarbij plakte ik een plaatje dat ik een teringhekel heb aan dat soort dingen. Iemand mailde mij of het een geintje was (wie weet ik niet meer) en nodigde me uit om 's ff langs te komen.
 
nolet = "karel drienuldrie" ?
 
Sja, ik ben ook via die tweakertjes hier gekomen. Waar ze toch al niet goed voor zijn. Smilies bv. >:|
 
en krz heeft mij weer van Gathering of Tweakers weggeleid [toch?]. veel te veel mensen die veel te veel zeggen maar er veel te weinig van weten daro. >:|
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top