SchoppenHeer - Buitenaards Bezoek

Mmh, ik ben juist een ontzettende taalpurist en wil niet geassocieerd worden met al die domme rappertjes.

Benamen is misschien inderdaad waarschijnijk foutief. Misschien de tekst veranderden naar

werd wakker in een soort van operatiekamer
om me heen zag ik dingen die m'n adem benamen
ik zag aliens druk in de weer, ze hingen boven me
voorovergebogen verdoofden ze me met verdovende middelen
het is dus allemaal echt waar ,enz ( en dan daar weer naar tegenwoordige tijd)


Prima oplossing toch?
 
wat bedoel je met dmx sample? Bedoel je die rapper dmx?
Ik zal even kijken of die vocaltips werken. Iemand anders zei ook al een echte basgitaar in het refrein voor de dynamiek.
Verder benamen ( het is inderdaad eigenlijk benoemen, maar volgens dit woordenboek kan het nog maar is de spelling wel deels uit 1864 :)

http://www.encyclo.nl/begrip/benamen

Ik bedoelde inderdaad de drumcomputer.

Verder wil ik best een baslijntje voor je inspelen, als je daarover uit bent. Uiteindelijk kom ik bijna altijd op een echte bas uit, omdat het net lekkerder grooved....
 
werd wakker in een soort van operatiekamer
om me heen zag ik dingen die m'n adem benamen

Prima oplossing toch?

Ik denk dat dat dan "die me de adem benamen" moet zijn omdat het gezegde is "iemand de adem benemen". Klinkt ook prima denk ik ;-)
 
... een prima nummer man ! ... kan zo de radio op.

De stem past volgens mij juist prima bij het verontrustend sfeertje dat je nummer oproept.

Gebruik dit forum zeker niet als maatstaf om je nummer gaan uit te diepen & te passen, ... blijf er af en geloof erin ... goed bezig.
 
Ik vind je rap gaaf, goeie tekst en niet de standaard cliché rapkunsten zoals veel verkleinwoordjes gebruiken of 'een x als een y' stukjes (aka vergelijkingsrap).

Maar dit flowt lekker zeg!

En de beat heeft idd een duister ietwat apocalyptisch gevoel :).

Ik geloof in je.. en na deze track ook in aliens ;-).

/me kijkt naar boven


:okdan:

-C-
 
Dank allen


Ten eerste ik was vroeger altijd gevoelig om afgebrand te worden, maar nu niet meer. Aangezien het vaak gefrusteerde mensen zijn. Muzikanten in het algemeen hebben ego en onzekerheidsproblemen en dat uit zich op verschillende manieren.

Ten tweede, ik verdiep me al jaren in het ufo/et fenomeen en dan kom je erachter dat er een hoop gaande is en geheim gehouden wordt.
Ik zal niet een hele ufopreek gaan houden en je van mijn gelijk proberen te overtuigen, maar voor geinteresseerden is dit een hele mooie docu van de history channel.

http://topdocumentaryfilms.com/black-box-ufo-secrets/

Beste die ik in tijden heb gezien. Ik kan je ook doorverwijzen naar documentaires waarin meer footage te zien is. Maar deze documentaire is bijzonder omdat het tientallen opnames zijn van ervaren airlinepiloten en astronauten die onaards voertuigen melden.

Ten derde, ik ben een vierdejaars conservatoriumstudent die gekozen heeft voor een vak als muzikant/artiest en ik had onderschat hoe frusterend het is op naam op te bouwen en jezelf iedere keer weer kwetsbaar op te stellen. Plus het feit dat er ook een uitdaging zal zijn mijn brood hiermee te verdienen.
Daar zullen meer mensen zich hier op dit forum wel in herkennen.
Ik ben een eind weg aan het zwetsen maar ik wou wel even eindigen met het de opmerking dat ik dit een topforum vind. Veel mensen met verstand van compositie en productie en een paar mafkezen. Op de hiphopfora waar ik dit gepost heeft heeft er nog niemand gereageerd. Compleet dood daar.

lange leve synthforum

amen
 
Ok
kon het niet laten
Laatste enigszins offtopic post van mij waarin ik links plaats.

Veel footage en informatie. Een van de eerste UFO docs die ik ooit zag. Out of the blue



Acteur en ufoloog Dan Akroyd loodst je door de geschiedenis van incidenten heen.




http://topdocumentaryfilms.com/the-disclosure-project/

De eerste 20 van de inmiddels honderden gepensioeneerde ex cia/military/navy/nasa medewerkers velen met een top secret clearance biechten op dat buitenaardse voertuigen onze aarde hebben bezocht. In het geheim werden voertuigen zelfs gereverse engineered en dit werd allemaal gefinancieerd met black budget geld. Extreem geloofwaardige bronnen. Lange zit, maar heel interessant.



Dit is maar een fractie van wat er is.
En er zullen vast een hoop mensen grapjes gaan maken over aliminium hoedjes. Maar ik sta achter mijn stelling dat de aarde is bezocht door buitenaards leven.
Ook heb ik zelf een onverklaarbare blauwe bol over mijn hoofd zien schieten in Amsterdam een paar jaar geleden bij het cons en zo raakte ik geinteresseerd.
Vergis je niet er zijn duizenden videos en foto's, duizenden getuigenissen van gouverneurs, piloten, agenten, presidenten, prominente astronauten. Ook zullen er binnen een paar dagen volgens Assange UFO gerelateerde documenten vrijgegeven worden op wikileaks en NASA airbrusht UFO's uit ruimtefoto's, volgens ex medewerkers en bekende britse hacker die de nasa computers gehackt heeft.
Engeland heeft al een hoop ufo files vrijgegeven. Landen als mexico hebben zelfs een prime time programma op TV waar beelden besproken wordt.

Nederland zwijgt. Het feit dat het nos nieuws en de wereld draait door er geen woord over rept betekent niet dat het niet bestaat.


Trusten
 
Back
Top