[Techno] Rutger - Pussyshaver15

Tering dat beukt wel weer lekker door. :okdan:

Pussyshaver is dat je droomberoep ofzo? :P
Hoi Rutger, wat wil jij later worden? Pussyshaver meneer....

:D
 
Tering dat beukt wel weer lekker door. :okdan:

Pussyshaver is dat je droomberoep ofzo? :P
Hoi Rutger, wat wil jij later worden? Pussyshaver meneer....

:D

Hahaha, ik ben nog steeds op Philips aan het wachten.
Na de ladyshave verwacht je toch wel dat ze innoverend genoeg kunnen zijn om een pussyshave te ontwikkelen *D
Ik heb het ooit voor een nummer gebruikt en iedereen ging zo door op de titel dat ik dacht dat het marketingtechnisch wel slim zou zijn om die naam wat vaker te gebruiken.

Thanks voor de comments!
 
Ik vind 't een coole track qua opzet, doet me denken aan de nummers die Dave Clarke 10 jaar terug in zijn radioshow draaide. Zelf heb ik ook een hele tijd van deze abstracte techno gemaakt, superleuk.

Graag wel wat meer diepte in de track, het klinkt nu te vlak, dat maakt het minder mysterieus en knallend.

Dit kun je op verschillende manieren bekomen: dynamisch ingrijpen (juiste compressorinstellingen, lichte sidechaining?) of een cut in het presencegebied voor sommige sounds (hiermee bedoel ik: de frequenties die het direct / in your face laten klinken: 750 Hz - 2,5 kHz).
 
klinkt goed, plezante looptechno, van sound wel ok.

ben zelf wel na een dikke 2 minuten verder beginnen skippen om te horen of er verderop nog iets gebeurde maar zo op't eerste gehoor bleef het ongeveer hetzelfde (behalve rides erbij of niet).
Ik draaide vroeger ook wel zo'n spullen, maar deze zou ik nét iets te mager vinden...nog een extra hook/geluid erbij of serieuze breakdown zou het wel een extra dimensie geven.
Langs de andere kant heb je in die looptechno dingen nummers genoeg die x minuten hetzelfde zijn (enkel kick en ride (un)muten zonder al te veel andere changes)
 
kzal dees vanavond even luisteren, ik heb alvast wel een voorstel voor je volgende track:

CUNTCLIPPER123
 
Leuk ritme. Mis wel wat vage shizzle in deze. Doe iets geks met noize/revurb/sidechain oid. Dat maakt het een stuk interesanter.
Verder zeker niet onaardig.

Keep it up./
 
vet! verder zou je de break wat heftiger kunnen maken, de melodie idd met reverb/filters/release/fx helemaal over de zeik helpen... en dan weer lekker knallen...en mss een beetje sidechain zodat de beat ook lekker heen en weer slingert.

Maar verder vind ik ' em aangenaam.
 
Back
Top