Maak een stukje hiphop

Oh oh mot in de tent.
 
(samples) hip hop kan niet serieus genomen worden......


Als we dan toch bezig zijn, ALS JE IETS TEGEN SAMPLEN HEB WTF DOE JE DAN IN DIT TOPIC? :Z:z:doei:
 
Met mijn beat aan de haal gaan zeker? :maffia: Kom op, zoek je eigen samples net als ieder ander zelfrespecterende beatmaker/producer. ;)
Thx, ik ben jong en heb geen idee waar te beginnen. Kost veel tijd ben ik bang. Gelukkig is het zomervakantie.. maar goed ik wil me in heel veel dingen verdiepen dus ik denk dat ik je advies even terzijde schuif. Thx anywayz!
 
Ja, platen/CD's zoeken en dan deze ook nog beluisteren voor mogelijke samples, dat kan een tijdrovend gebeuren zijn. Maar ja, dat is het leren bedienen van je apparatuur en het leren spelen van instrumenten ook.
 
Dus Ben2man, als je geen tijd en energie wilt steken in het maken van je muziek kan je beter een andere hobby gaan zoeken.

Overigens gaf je in een eerdere post zelf aan dat het allemaal veel tijd kost, je bent jong en weet niet waar je moet beginnen, wil me in veel dingen verdiepen.. bla..
 
Hier iets wat ik vanmiddag heb gemaakt, express beetje simpel gehouden, laten we zeggen dat het om de boodschap gaat. 8>
 

Attachments

  • MIXSTE03.mp3
    5,7 MB · Bekeken: 48
Goed gedaan. En de boodschap lijkt me duidelijk. :D
 
Boelie, ik leg het je toch maar even uit.
Ik heb het geheel over sampelen.. Lotuz vat het gelijk.
"ik heb geen tijd om het uit te vogelen blabla"
En btw waarom zo'n badtrip?

Ik zeg ook dat ik me in heel veel dingen wil verdiepen, dan heb ik het over 'het mixen', vinden van je eigen sound, noten leren lezen en nog veel meer.. dit wordt een hele actieve zomer voor mij, laat staan dat ik me nog in samplen ga verdiepen. Aaah lifes too frikkin short!

Anyway ik geniet van de beats hiero, zitten zeker juweeltjes tussen.
 
Hoeveel wijze en onnozole jaren heeft dat gekost ghehe ?

Zeker en daarom zoek ik nog een actief forum waar ik kan rondhangen.. maar dat valt hier heb ik gemerkt wel mee he.. of ligt dat aan de tijd van het jaar?
 
Er is altijd veel activiteit op het Synthforum en er valt hier enorm veel te leren. :okdan:
 
Ik mis alleen de snelle feedback van devoted mensen.. Bijvoorbeeld draadjes waar veel prominente leden en experts rondkijken.. dat gebeurt hier minder toch? of denk je daar anders over?
 
Als je goede vragen stelt, dan reageert men wel. Het moet tenslotte ook wel interessant blijven. Maar verwacht geen snelle reacties als je de zoveelste algemene vraag stelt over geluidskaarten bijvoorbeeld. Veel de zoekfunctie gebruiken dus.
 
Back
Top