• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Lexicon core32 syteem (met 2x pc90 reverb)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

jdieks

Ouwe rot
Lid sinds
12 augustus 2007
Berichten
925
Locatie
Hilversum
Ik heb een computer staan met een lexicon core32 erin. Deze gebruik ik met live input als reverb. Er zitten nl 2 pc90 reverb daughterboards. In essentie dus 2x een pcm90 (min het inverse algoritme geloof ik).

Dit is dus een super goedkope oplossing om 2 pcm90s in huis te halen.

Let er wel op dat hij 2 mono analoge in en uit heeft. Voor 1 van de 2 reverbs dus. De 2e moet je via sp/dif aansluiten of alles door ADAT laten gaan. Je kunt intern in de drivers routen welke outputs en inputs naar welke reverb unit gaan.

Ik gebruik hem te weinig sinds ik mijn powercore6000 heb dus mocht iemand interesse hebben in het volledige systeem (pentium met die kaart erin) voor 500 euro dan wil ik hem wel verkopen.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top