• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

ROLAND SH-201

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

El-One

Nieuwkomer
Lid sinds
22 februari 2009
Berichten
13
Deze roland is in voorjaar 2009 aangekocht en is nog niet gebruikt. Er zit dus nog een garantiebewijs bij dat twee jaar geldig is. Het is één van de laatste nieuwe Roland-budget-modules speciaal ontwikkeld om gebruiksvriendelijk te leren werken met de twee oscillators, de filters en de effecten. De machine heeft een 64-tal presets maar het is de bedoeling om zelf zoveel mogelijk te experimenteren. Tijdsgebrek is dan ook de enige reden waarom ik dit schatje wegdoe. De synth is te bekijken en te testen in centrum Gent en op afspraak.

IMG_2587.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top