• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland SH-201

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Maks

Gromit the Evil Operator
Lid sinds
2 juni 2004
Berichten
3.810
Locatie
Antown
In perfecte staat
395 of een goed bod

Roland SH201
Als klanksynthese nieuw is voor jou, ziehier het meest gebruiksvriendelijke en plezierige analog modeling instrument dat je op de markt kan vinden. Indien je echter een synth pro bent, dan brengt de SH-201 die eerste liefde voor synthesizers ook terug. De SH-201 is gewoonweg pure fun! En hij klinkt ook zeer goed, dankzij ondermeer Roland’s vermaarde Supersaw-geluidsgolf,de Feedback Oscillator, een D-Beam en zoveel meer. Omdat de SH-201 ook een externe audio-ingang heeft, kan je ook externe CD- en MP3-klanken manipuleren.
 

Attachments

  • Roland-SH201.jpg
    Roland-SH201.jpg
    30,9 KB · Bekeken: 63
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top