• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland Fantom XA

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

S-330

Ouwe rot
Lid sinds
27 juli 2003
Berichten
860
Locatie
Herent, Belgie
Nieuwstaat, met originele verpakking en toebehoren (manual cdrom,usb kabel) EN garantie!!

Voor slechts 775 euro's

Met Roland's Fantom-X-serie heeft de technologie van de sampling workstations een nieuwe dimensie gekregen. Als je Fantom Power wil voor een budgetvriendelijke prijs, dan heeft Roland de perfecte synth voor jou. De Fantom-Xa is een veelzijdig sampling workstation met een aantrekkelijk prijskaartje.

Alle belangrijke functies
Vele van de eigenschappen die de Fantom-X-serie zo populair hebben gemaakt, werden overgedragen op de Fantom-Xa. Als dit je niet doet watertanden: 128-stemmige polyfonie, Wave-geheugen uitbreidbaar tot 664MB, Skip Back Sampling, ingebouwde sequencer met hoge resolutie, realtime audio time-stretching, COSM Modeling-effecten, mastering processor, USB-poort, WAV/AIF-compatibel en een SRX expansion slot. De sequencer van de Fantom-X heeft de grootste capaciteit die je kan vinden en de Fantom-Xa doet daar niet voor onder. Hij staat altijd klaar om op te nemen – één druk op de Record-toets en je bent vertrokken.

Nooit geziene klanksynthese
De Fantom-Xa herbergt één van de krachtigste synth engines op de markt. Hij zit vol geweldige ruwe golfvormen, semi-modulaire structuren, meervoudige filters en tot acht synchroniseerbare LFO's per patch, waaronder de programmeerbare Step LFO, die je zal zien oplichten in de Pulsating- en Beats&Groove-categorieën. Je kan in realtime breakbeats uit de interne ritmebank invoegen en je beschikt over tientallen kant-en-klare perfect gesynchroniseerde ritmes. Met één draai aan de knop laat je de Arpeggiator van de Xa (met meer dan 100 programmeerbare patterns) toveren.

Gigantisch klankenarsenaal
De hoekstenen van elk workstation zijn de klanken. Die moeten je inspireren om te spelen, om creatief te zijn en om muziek te schrijven, en ze moeten je doen verlangen naar meer. Net als zijn grote broers is de Fantom-Xa overladen met geweldige patches uit alle traditionele keyboard- en orkestcategorieën, plus hele banken vol moderne elektronische en andere klanken. De meer dan 1000 patches zijn ingedeeld in families (Elektrische gitaren, Soft pads, Orgels, enz.), dus je vindt heel snel de klank die je zoekt.

Skip Back Sampling
De Fantom-Xa beschikt over een krachtige en innovatieve functie van de Fantom-X-serie, nl. Skip Back Sampling. Het is een ultra-coole tool om klanken te creëren en bovendien een handig middel om je geniale ingevingen die anders verloren zouden gaan, te "redden". Stel, je schudt net een te gekke lick uit je vingers en wil hem graag nog eens horen (of zelfs vastleggen als sample). Druk gewoon op de Skip Back-toets en je hebt hem! Skip Back is ook handig om een externe gitaar of stem op te nemen, op het ritme van de interne sequencer, of om wat je zelf in realtime speelt te samplen, exact zoals je het speelt.

Naadloze integratie van Audio en MIDI
Of je nu MIDI-sporen wil sequencen, samples wil triggeren of audio rechtstreeks in het RAM-geheugen wil opnemen, op de Fantom-Xa kan je deze drie processen heel makkelijk combineren. Maak een drumtrack met een combinatie van interne drumklanken en audio loops, die je automatisch synchroon laat lopen dankzij de realtime time-stretching. Neem dan via MIDI een paar keyboardpartijen op en maak de song helemaal af met een gitaar- of zangpartij, als audio opgenomen. De hoge-resolutie sequencer heeft een capaciteit van 400.000 events en ondersteunt Standard Midi Files.

Effecten van wereldklasse
De Fantom-Xa zit boordevol COSM-effecten van studiokwaliteit. Hij beschikt over drie MFX-processors, plus een speciale reverb, chorus en zelfs een mastering processor met multi-band compressie. Via USB kan je je afgewerkte song exporteren naar een PC of Mac en op CD branden.

Aansluitingen
Op de Fantom-Xa is er geen gebrek aan inputs en outputs. Je hebt maar liefst vier audio-uitgangen, een hoofdtelefoonuitgang, twee audio-ingangen, MIDI In, Out en Thru, connectoren voor een Hold-pedaal (half-pedal detectie) en een Control-pedaal (toewijsbaar) en een USB-poort voor data-uitwisseling en MIDI-communicatie. Eén enkele USB-kabel volstaat om je Fantom met de computer te verbinden. Op een PC-kaart kan je nog eens tot één gigabyte aan patch- en sample-data opslaan. En uiteraard mogen de befaamde D Beam controller en de V-LINK-functie niet ontbreken.
 

Attachments

  • fantom-xa_front 2.jpg
    fantom-xa_front 2.jpg
    32,9 KB · Bekeken: 82
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top