Michael Jackson is niet meer...

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
dat ie dat niet doet is juist de kracht van Louis!
:halleluja

Precies! Ieder andere interviewer had dat natuurlijk wel gedaan, maar neee, Louis doet dat niet, dat onderscheidt hem van alle anderen! :peukie:
 
Louis laat iedereen in zn waarde ook al vindt ie er t zijne van, das erg knap
Louis rocks
 
dat is ie pas als niemand meer over hem spreekt... and that will be a looooooong time...

Ja oke maar hij is niet meer vleselijk aanwezig...... zijn spirit zweeft nog rond maar zijn lichaam ligt ten ruste.
 
zijn spirit zweeft nog rond maar zijn lichaam ligt ten ruste.

Of andersom... als ik zijn spirit was zou ik wel toe zijn aan rust en zijn lichaam zul je nog overal in allerlei varianten tegen blijven komen op aard... 8o)
 
ik had gehoord dat er nog tientallen nummers zijn van MJ wel opgenomen maar niet uitgebracht....
 
Of andersom... als ik zijn spirit was zou ik wel toe zijn aan rust en zijn lichaam zul je nog overal in allerlei varianten tegen blijven komen op aard... 8o)
je kan je ook afvragen wie MJ was... het lichaam dat goed kon dansen en zingen of de spirit...
 
ooit gehoord van: eenheid van lichaam en geest

Hmmmm volgens mij heeft MJ dat ook operatief laten verwijderen.....


Maar ff zonder gekheid....ik vind dat MJ er in het laatste gedeelte van zijn leven echt heel slecht uitzag.....zou ie ziek zijn geweest? Kanker of aids ofzo?
Enne ik lees geen roddelbladen etcetc of kijk ook geen shownieuws enzo dus mocht dit al uitgebreifd in de media behandeld zijn.....:Z
 
O en dat moet dan zo in een thread.....pb dan ff.....ik vroeg me gewoon wat af.....en ik zie nou niet echt in wat er is wat er verkeerd is gezegt.....
 
Op dit moment kun je op TV zien dat er ook gewoon mensen zijn die hem van dichtbij hebben meegemaakt en gewoon verdriet hebben.
 
Mooie ingetogen memorial voor MJ. Bijzonder dat zijn kinderen nu vol in beeld werden gebracht. Iedereen beleeft zoiets toch op z'n eigen manier. Oordelen over andermans emoties vind ik zo'n onzin. De één vecht tegen z´n tranen terwijl de ander de boel juist laat rollen. Dat mensen huilen om de dood van MJ kan ook best doordat ze zelf weten hoe het is om familie te verliezen. Hoe dan ook, ieder z'n eigen bagage en ieder z'n eigen emoties.
Even iets luchtigers ....
Welke synths hebben jullie gespot op het podium?
 
nou vond t redelijk vaag dat die hele familie hun zonnebrillen ophield :erm:
 
Overigens nu op RTL5 het concert van de HIStory-tour, kun je hem nog even zien doen waar hij echt goed in was :)

in playbacken

Toch knap dat je zo gepolijst smoothy kan blijven zingen als een vrouwelijke fan je aanrandt op het podium. Hij was gewoon aan het playbacken. Triest, en dat voor 'The king of pop". In ieder geval niet "The king of live". En wat blijft er dan over? Zijn danspasjes, tja ...... hmmm. Daar moet je van houden "smaken verschillen"
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top