Minimoog

het verschil tussen de diverse revisies model d is vele malen kleiner dan het verschil tussen de meest strakke model d en een voyager.
is dan mijn mening hè.

weerom geheel mee eens, het is gewoon de beste analoge synth.
 
Laatst gewijzigd:
wie gaat me straks overbieden op de anniversary voyager met upgrade en handtekening van bob moog. ik had weer eens voor de grap geboden en straks zit ik er weer aan vast. zou wel erg laag zijn , die prijs, dus zal wel meevallen, maar ik begin hem toch te knijpen. ik moet eens ophouden met die spelletjes. de mensen gaan nog denken!
 
Is wel een mooie Voyager,met die blauwe verlichting,maar heb toch een oude D staan dus,laat maar.


ja, ik heb dus geen model d staan, maar ik hoef die voyager ook niet. nou ja, er zal nog wel iemand hoger bieden en anders zie ik wel weer.

die zwarte vind ik mooi en lelijk tegelijk. het geheel spreekt me wel aan, maar die zwarte houtnerf vind ik niet mooi. maar goed, met upgrade en de handtekening met tekst van Bob Moog is het al met al een synth die wel wat gaaat doen denk ik.
 
da's weerom nie te veul.

deze verkoper haalde er in december 1 van ebay uk voor net 1500euro. hij overbood me in de laatste seconde. sindsdien heeft hij er alweer 2 of 3 geveild. ook vaak ander leuk moog spul.

maar deze vond ik minder; hij wist niet eens precies wat de mods waren (4 extra jack inputs bovenop), het embleem aan de verkeerde kant, duidelijk niet even opgepoetst en dan nog te beroerd om de key contacts helemaal schoon te maken zodat de jengel eruit is. terwijl je alleen de bodem er maar af hoeft te schroeven daarvoor.
 
ja dat embleem vond ik ook al minder, misschien is het nog te verplaatsen;)
 
denk dat het verplaatst is..:stupid
 
heb een mini afgewezen , na kleine onduidelijkheid. volgens mij verder wel oke, behalve dat een onverlaat het naamplaatje aan de verkeerde kant heeft geplakt ( zou te verwijderen moeten zijn )
prijs was :
Subtotaal: EUR 2.311,00
Verzending via DHL Paket International: EUR 35,00

----------------------
Totaal: EUR 2.346,00

mocht iemand interesse hebben alsnog deze deal te sluiten , stuur maar even een pb
 
... besloten om uiteindelijk toch voor een Odyssey te gaan. Spreekt me toch meer aan en is veelzijdiger. Maar nu nog niet i.v.m. budget. Bedankt in ieder geval voor alle reacties!
 
eerder wordt vermeld "gangbare prijs is .."

als je goed zoekt vindt je er wel ene voor een zeer mooie prijs ook lager dan 2000 euro's.

het is van periode tot periode. en ook van geluk ,want er wordt veel verkocht en verhandeld en er zijn nog steeds koopjes te doen !

ik zou zeggen niet te vlug kopen eens goed rondneuzen en eventueel de prijzen noteren en dan een beslissing maken. en steeds blijven zoeken op diverse sites en een advertentie gaan plaatsen
 
Back
Top