Roland VS1680

PietjePieter

pieterend lid
Lid sinds
31 december 2006
Berichten
1.632
Locatie
Thuis
Hum ik heb hier nog een Roland Vs1680 staan met 20GB harddisk en scsi CD brander.
Ik doe er alleen niks mee en dacht laat ik hem maar is verkopen, nu heb ik echter geen idee wat zoiets tegenwoordig ongeveer waard is. Ik dacht zelf ergens rond de 600, of zit ik er dan echt erg naast?

Alvast bedankt.
 
Hum ja idd, best wel pijnlijk een paar jaar terug gekocht voor 1200=(
Maar groot verschil is wel dat je met de 1680 8 sporen tegelijk kan opnemen.
Ideaal voor als je bijvoorbeeld een drumstel wil opnemen. Maar denk idd dat 600 een beetje hoog is.
Maar dan komt de vraag wat wel redelijk is?? Ergens rond de 400, das eigenlijk echt geen geld voor zo´n uitgebrijd apperaat.
 
ik vind deze 2 simultanus track recorder wat er nogal speelgoedachtig eruit ziet:
185515.jpg



toch wel iets heel anders dan dit,
roland-vs1680.gif


Dat ding heeft eindeloos specs, dan lijkt mij 600 toch best een net prijsje, als je hem voor 400 eruit deed kocht ik hem meteen.
 
Ja idd, het is gewoon een echt proffersioneel apperaat. Geloof dat er ook nog een FX board inzit, weet ik alleen niet zeker, is er iemand die weet hoe je kan checken of die er ook echt inzit zonder hem open te schroeven? Heb hem eigenlijk nooit echt gebruikt voor effecten, enkel voor opnemen, vervolgens afgemikst op een gewoone tafel met externe effecten. Vindt ik altijd een stuk leuker dan zitte hobbieen op een schermpje, hoewel ik wel moet zeggen dat het display van de 1680 echt erg goed is. Ook de bediening is erg fijn, erg (geen idee hoe je dat spel:confused: ) infiantief. Ik denk dat ik met mn prijs ergens rond de 500 gaat zitten, lijk me mooi. Of ruilen tegen een CS pro one of een polysix ofzo:mega:
 
Back
Top