Wie wil onze sound een experimenteel karakter geven ?

shivers

Nieuwkomer
Lid sinds
13 februari 2006
Berichten
3
Locatie
Arnhem
Hallo ! Wij, de Arnhemse/Amsterdamse rockband "Indium" met oefenruimte in Utrecht, zijn op zoek naar een synth-speler of iemand die verstand heeft in het produceren van sounds via cubase of een midi sampler. Iemand interesse om de sound van m'n band te pimpen, en zo'n 15-20 optredens per jaar te doen ? Hopelijk !

Check de website van INDIUM: www.indium49.nl
Wie weet kunnen we samen een heel klein beetje de Nederlandse Underground veroveren.........
 
hoi ,

ik heb ff geluisterd naar wat fragmentjes van jullie ,maaruh.. lekkere muziek maken jullie hoor .stevige rock(dat zouden meer mensen moeten doen imo) . zangerres vind ik ook zeer o.k. btw.
met een samplist of scratcher zou dit idd nog meer af klinken .
ben zelf al voorzien van een bandje , dus aan mij heb je niet zo veel , maar ik hoop dat jullie een geschikt persoon vinden , al dan niet via dit forum .
maar aan de kwaliteit van de muziek te horen moet dat niet al te moeilijk zijn .

succes iig , en maybee tot ziens in de scene .

gr bas
 
klinkt al lekker idd.. de ene track leent zich wat meer voor samples dr bij dan de andere
maar als je richting soulwax gaat kan t natuurlijk erg vet worden lijkt me
ben je op zoek naar her en der een soundje dr bij of naar iemand die rigoreus in de boel gaat zitten snijden en freaken?
en dus live En studio begrijp ik? of alleen live?
 
Leuke muziek hoorrrrrr. Complimentjes. Ik vind het alleen wat vreemd afgemixt wat ik van jullie laatste demo hoor (maar ja ik ben dan ook een afmixzeikerd).

Verder...
Nou Fjoesz,
je haalt me de woorden uit de mond.
Wat wil je precies toevoegen aan de sound. Als je denkt dat er iets bijmoet, hoeft dat niet altijd de oplossing te zijn. Ik heb vaker meegemaakt dat het denken aan/ toevoegen van een extra bandlid eigenlijk niet de oplossing was voor het probleem (maar dat moet je zelf uitmaken).

Helaas denk ik dat ik als toetsenist niet echt goed genoeg ben (met cubase kun je lekker valsspelen zonder dat iemand het merkt, in het echie is het toch wat anders). Ik ben ook nog eens druk met mn eigen bandje (gitaar) en heb nog niet echt concrete plannen om ze te verlaten :duivels:

Ik wens je veel succes in je zoektocht!
Oefenen jullie in DB's? by the way?
 
Hey Fjoesz ! Thanx voor je antwoord.
Het gaat om het pimpen van onze hele sound, dus niet alleen links en rechts een bliepje. Een nieuw bandlid wordt heel belangrijk bij het schrijven van nieuwe nummers. De stijl moet een beetje richting de Belgische band "Millionaire" gaan. Heb je interesse ? Laten we een keer jammen, wie weet kunnen we er samen iets van maken en menig podium gaan rocken !
 
Ja klinkt goed allemaal. Vooral plugged in.
Wel vind ik de timing nogal losjes en de productie kan volgens mij veel vetter.
Remixje doen ?
 
Is misschien wel een leuk idee voor MTV: "Pimp my sound".

Dramatisch slechte bandjes die door een vette producer geholpen worden om wat minder te zuigen. Xzibit gaat ook nog even meerappen, en er wordt uiteindelijk een super gladde demo afgeleverd.

(Daarna wordt de band de studio uitgetrapt, en we horen nooit meer van ze)

Tjonge, waarom zit ik eigenlijk nog te klooien met muziek? :confused: Waarom ben ik nog geen big shot TV producer? 8)

Sorry voor dit off topic intermezzo.
 
Back
Top