Toestsenist/DJ/Tranceproducer voor cross-over project rock & dance

Tazlock

Nieuwkomer
Lid sinds
7 september 2010
Berichten
8
Locatie
Vinkeveen
Voor een recent gestart project zoeken wij een Toestsenist/DJ/Tranceproducer.
Wij zijn een melodieuze alternatieve indie-rockband die graag een cross-over zou willen maken tussen moderne rockmuziek (geen metal!) en dance/electro. De eerste concepten waar wij mee bezig zijn neigen naar bands zoals Snow Patrol en Placebo.

Wij zoeken iemand die onze muziek kan voorzien van gave risers, dance-achtige hoeklijnen met moddervette synths en af en toe wat vette beats en/of electronische grooves ter versterking van onze drummer. Hij of zij moet tevens ook in staat zijn om onze dromerige soundscapes te versterken. We zoeken met onze muziek geen extremen op maar we proberen wel out-of-the box te denken. Belangrijk is dat de muziek wel lekker in het gehoor blijft liggen en dus geen vage meuk gaat worden. Kun je ook (een beetje) piano spelen dan is dat zeker mooi meegenomen. Maar het gaat ons vooral om de bovenstaande ideeën.

Wij huren een oefenruimte tussen Amsterdam en Utrecht waar wij 7 dagen per week in kunnen en dat geeft ons veel mogelijkheden om samen aan onze muziek te werken en/of op te nemen. Bij interesse kunnen we al e.e.a. laten horen. We zijn echter pas 3 maanden bezig met dit project en de focus ligt momenteel vooral op het schrijven en arrangeren van de songs. We kunnen via een Mac met Logic goed opnemen in onze eigen oefenruimte maar dat komt in principe later wel.

Wij zijn allemaal heel bewust met onze sound bezig en zoeken dan ook naar een muziekant die net zo met geluid bezig is. Samen een hoop plezier hebben staat voorop maar het draait natuurlijk allemaal om de muziek.

Neem bij interesse contact op via PM of Email via mijn account op dit forum.
 
Back
Top