[02-05-08] speciale 10e editie STORM @ Waterfront, Rotterdam

davidk

Nieuwkomer
Lid sinds
15 augustus 2006
Berichten
20
STORM is een crossover feest waarin veel harde, underground muzieksoorten worden gecombineerd. Als het maar dansbaar is; van slepende noise naar snoeiharde industrial en keiharde tekno. Heel de nacht piepen, beuken en kraken dus, ook deze STORM weer.
Inmiddels is STORM aan de tiende editie toe en dat gaan we vieren; Een nieuw logo, maar vooral een superdikke line up!

LET OP: Door de vele acts gaan we al om 22:00 open en zal Tonikom al om 22:15 beginnen!

De flyer is een boekje, dus in gedachten moet je 'm maar even vouwen:
STORM10_front_back_web.jpg

STORM10_inside_web.jpg



This Morn' Omina (http://www.myspace.com/thismornomina) is één van de sfeervolste acts deze avond. De show van deze belgen is altijd innemend en zal vanavond weer ondersteund worden door live percussie.
De Amerikaanse band TERRORFAKT (http://www.myspace.com/terrorfakt) maakt lekkere doorstampende noise. TERRORFAKT heeft zowel een naam in de noise als in de hardcore scene en dat heeft zo zijn redenen. TERRORFAKT heeft al flink wat dansvloerhitjes op de naam staan dus dat gaat erg vet worden.
Omkara Techichi (http://www.cardiac.nl/shop/product_info.php?products_id=77) heeft lang niet zoveel van zich laten horen maar komt voor de tiende STORM terug naar deze planeet. Zijn muziek werd elke STORM wel gedraaid, maar nu komt hij z’n chaotisch spacende darkcore live ten gehore brengen.
Mono-Amine (http://www.myspace.com/monoamine) is niet in één hokje te passen. Zijn muziek is een originele crossover van noise, hardcore en tekno. Als Joost G draaide hij al eens op STORM maar deze liveset gaat nog vetter worden.
The Teknoist (http://www.myspace.com/ninjacolumbo) gaat tijdens zijn livesets net zo hard los als zijn publiek. De opzwepende UK hardcore van deze Brit is snel en sfeervol; perfect voor de dansvloer.
Tonikom (http://www.virb.com/tonikom) is de openingsact van de avond. Deze dame uit de USA maakt IDM, niet snoeihard maar wel een goede binnenkomer.
Ook in het cafe staan twee liveacts: Cervello Elettronico en Roodbwoy vs Den chaoot.
Cervello Elettronico (www.myspace.com/cervelloelettronico) uit New York maakt piepende en krakende noise waarbij je moeilijk stil kan blijven staan.
Roodbwoy (http://www.myspace.com/rdbwy) en Den Chaoot (www.myspace.com/denchaoot) zullen een erg brede live set doen. Van 8bit electro en rave tot breakcore; als het maar dik klinkt.

Naast al deze live acts hebben we ook weer een goede selectie aan dj’s:
In de tweede zaal zal Taladega (http://www.myspace.com/taladegamusic)
een electro set draaien. DJ Thrasher stond al vaker in de tweede vanwege zijn smerige drum 'n bass naar hardcore sound. Vanavond doet hij dat samen met
DJ Hidden (http://www.djhidden.com) , een breakcore en drum 'n bass producer die daarnaast ook nog eens in de Outside Agency zit. Met zijn 2'en sluiten ze het cafe af met een 2 uur durende set op 4 decks. Dat gaat hard beuken worden..
Maar ook in de hoofzaal hebben we dj's staan: DJ CO2 draaide al cyber en noise voordat er überhaupt een scene voor was. Deze tiende STORM is dus een mooi moment om hem eens te zien.
Stefan (http://www.myspace.com/stefanzmk) van ZMK, al jaren één van de beste nederlandse tekno dj’s, zal een vuige tekno set draaien. DJ 141, bekend van de Cenobytes doet een noise set. Tot slot gaan ook de organisatoren van STORM, DavidK en Argantonis, hun ding doen.

-----------links----------------------------------
stormparty.nl
Filmpjes van de vorige STORMS
Waterfront


-----------Adres en OV-------------------------
Je kan vanaf Waterfront lopen naar centraal station (25 min), maar je kan ook nachtbus 4 pakken vanaf station Blaak. De nachtbussen vertrekken om iets na 2:25, 2:55,4:25, 4:55, en 5:25.
Naar Den Haag/Amsterdam/Utrecht gaan de nachttreinen om 03:00, 04:00, 05:00 en daarna gaan de normale treinen weer.
Ook gaan vanaf 05:15 weer trams vanaf Station Blaak naar station Centraal, om de 20 minuten.
Voor meer OV info: 9292ov.nl
Adres:
WaterFront
Boompjeskade 10
3011 XE Rotterdam
 
Het komt al weer dichterbij dus even wat huishoudelijke mededelingen:

- Door de vele artiesten hebben we de openingstijden wat aan moeten passen: We beginnen om 21:30 en eindigen om 7 uur. Als waterfront het niet druk genoeg vindt zou dat ook al om 6 uur kunnen zijn. Die kans lijkt me echter erg klein :D
- We hebben STORM shirts laten drukken met ons nieuwe logo erop. We houden de prijs zo laag mogelijk dus je hoeft niet al je kleedgeld op te sparen ;)
 
Laatst gewijzigd:
Hieronder het bericht van omkara op partyflock forum. Ik vind het wel jammer, maar ik kijk alvast uit naar de volgende editie.
Maar eerst vieren we deze toch nog overvolle jubileumeditie; de timetable komt zo snel mogelijk.
-------------------------------------

Met een hele diepe zucht moet ik jullie meedelen dat het weer eens niet doorgaat. Mijn laptop staat nu al 3 weken in de “reparatie” maar er is effectief helemaal niets aan verholpen. Met wat geluk was die ruim op tijd klaar geweest, maar nee ik moet weer een stel idioten treffen.

Ik heb problemen met mijn videokaart, die een paar weken ervoor al in Duitsland “gerepareerd” is geworden. En ditmaal is de laptop schijnbaar in de afgelopen weken van Duitsland heen en weer naar Nederland gestuurd en er is alleen maar een chip vervangen en een verkeerde videokaart ingezet, waardoor het systeem crashed.

De eerst volgende Storm ben ik echt aanwezig, mijn laptop is verzekerd tegen "diefstal" en daarna ben ik van dit eindeloze gezeik af.

Omdat ik nu al de zoveelste keer een optreden moet afzeggen en ik er stiekem van uit ga dat er een handjevol mensen zijn die onder andere naar een feest zijn gegaan om op mijn herrie te stampen, maar dan op het feest moeten concluderen dat ik weer eens niet op kwam dagen vanwege een defecte pc, ga ik de eerst volgende keer cdz (met nieuw werk/live materiaal) uitdelen aan de 1e 20-40 man die erom vragen; ik vind het namelijk enorm gaar dat het weer niet doorgaat, maar ik kan er geen drol aan veranderen.

Anyway, laat het de pret niet bederven. Verder sluit ik nu af met een track waarmee ik op Storm zou openen.

http://www.yousendit.com/transfer.p...&key=02645cac21707bf850ca6c3aa0caee2c1f6b9733
 
Back
Top