X

Jaspers keyboard stand vraag

Collapse
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Jaspers keyboard stand vraag

  Om mijn studio te upgraden ben ik aan het ori๋nteren op welke manier ik mijn machines ga plaatsen. De Jaspers keyboard stands zien er goed alleen heb ik maar ้้n plek om deze te plaatsen. Namelijk, voor de kast van de CV ketel. Omdat deze wel eens open moet is mijn vraag of iemand weet of de Jaspers keyboard stands goed te verschuiven zijn wanneer deze vol is. Ik zat te denken aan de 130 breed, 6 dragers. Ik weet dat er ook "keyboard racks" zijn van Jaspers op wielen, maar deze hebben max 4 dragers.

  #2
  je hebt ook jaspers stands op wielen...
  THE ROBOTS ARE COMING - https://www.youtube.com/user/traclive

  Comment


   #3
   Originally posted by elektrofunk View Post
   je hebt ook jaspers stands op wielen...
   Maar zover ik kan vinden tot max 4 dragers.

   Comment


    #4
    Als je ze glijdend opstelt en de kabels voldoende lang voorziet, de dragers ultiem vast schroeft zodat trillingen de aantrekkingskracht vd aarde niet doen flirten lukt t je wel. Maar als je onvoorzichtig bent garandeer ik dat de boel er af valt. Tenzij je dat countert door klittenband, tape en snelbinders

    even de spullen er zf kan nu ook weer niet zoveel werk zijn, power midi en audio uit en insteken, w5 min werk en je bespaart je spijt, want spijt komt altijd te laat.
    ///Zo mooi als oud spul maken ze het niet meer///

    Comment


     #5
     Ik had een flink volle jaspers stand (vier dragers, maar wel de brede variant met 2, 3 of 4 synths per drager). De buizen zijn voorzien van plastic doppen aan de uiteinden. Op mijn ondergrond (pvc vloer) glijdt dat geweldig dus ik kon alles met weinig moeite verschuiven. Maar ik kan me voorstellen dat het op hoogpolig tapijt of grof beton minder goed gaat.

     Comment


      #6
      Geen rack met synths er op gaan verschuiven. Er komt gegarandeerd een moment dat je je erg dom voelt. Ik heb dat al gehad (en dat was ook niet de laatste keer...)

      Comment


       #7
       En een set losse wielen bij Jaspers bestellen?
       Ach, het houdt me van de straat...

       Comment


        #8
        Ik ga het even goed bekijken de komende tijd wat het beste is. Ik wil zeker niet een risicovolle opstelling hebben. Heb twee kleintjes die overal aan duwen en trekken dus het moet robuust zijn. Misschien is het wel eens goed om is een tijd met maar ้้n of twee synths een track te maken. En gewoon alleen aan te sluiten wat ik daadwerkelijk gebruik i.p.v. alle apparatuur permanent aangesloten te hebben.

        Comment

        Working...
        X