• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Moog Micromoog

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
G

Guest

Guest
koopje, maar in prima staat.

deze mist de witte kapjes op de schakelaars (re-issues te bestellen bij chipsforbrains, ik had pas een setje + roland schakelaar voor 10 euro samen) en hij mist het moog embleem boven het keyboard. dat zit nu op mijn micromoog.
uiteraard heeft dit alles geen effect op de werking van de micromoog.

maar wel op de prijs.... 550 euro, inclusief origineel manual !

en echt, de micromoog is een van die heel erg leuke analoge monosynths. op papier blijft ie misschien achter bij andere, met 2 vco's en zo, maar pas op als je hem hoort, dit is echt een lekkere dikke synth die zijn geluid in alle hoeken en alle richtingen kan slingeren.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top