Decompression 9 feb. @ LVC, Leiden

Size

Nieuwkomer
Lid sinds
16 mei 2006
Berichten
6
Locatie
Leiden
Decompression
9 februari

Remy (xl djset)
Size & K'Lavander LIVE
Rocky Pepper

8 Euro incl. garderobe
LVC, Leiden


9 februari gaat het weer los in het LVC!
Remy is een naam die al een lange tijd op de verlanglijst van Decompression stond. Bij de oude garde zal zijn naam als muziek in de oren klinken. Zijn eerste club residency was in dé Amsterdamse nachttempel: Roxy. Daar groeide hij door tot één van de legendarische "grote drie": Dimitri, Marcello & Remy. Inmiddels heeft hij een carriere achter zich waar menig artiest van zal dromen waarin hij ook de jongere generaties heeft weten te overtuigen door onvergetelijke optredens op bijvoorbeeld Awakenings. Net terug van een tour door Zuid Amerika zal hij het LVC met zijn eigenzinnige draaistijl opzwepen naar tropische temperaturen.

Size is geen onbekende meer in Leiden en heeft zich als dj op diverse feesten door het gehele land bewezen. Deze keer zal hij zich samen met zijn producer maatje K'Lavander storten op een liveset die de grenzen opzoekt tussen progressive, minimal, house en techno. K'Lavander heeft al meerdere releases op zijn naam staan op o.a. het label van Sander Kleinenberg (Little Mountain Recordings) en in april verschijnt er een release op het label Bits & Pieces van 16 bit lolita's. Rocky Pepper, bekend van de altijd gezellige Kick avonden in Odessa zal de avond warmdraaien.

We hebben gevraagd of Remy de avond vol wil draaien (3 uur), maar het zal aan jullie liggen of hij dat gaat doen. Dus heel hard schreeuwen en joelen, zodat hij wel door moét draaien! Mocht hij zich toch genoodzaakt zien om te stoppen zal Size de decks overnemen en jullie nog op wat lekkers trakteren.

Tot dan!

Voorverkoop: www.lvc.nl
www.decompression.hyves.nl

www.myspace.com/remydj
www.myspace.com/hansseisveld
www.myspace.com/k39lavander
www.rockypepper.com/

http://partyflock.nl/party/114208:Decompression.html

Oja...Tijdje terug had ik een onderwerp opgestart over welke laptop ik moest kopen voor een live optreden... Het is toch de macbook geworden, thanks voor jullie reacties!!!
 
Laatst gewijzigd:
Back
Top