Decompression 10 nov. @ LVC, Leiden

Size

Nieuwkomer
Lid sinds
16 mei 2006
Berichten
6
Locatie
Leiden
We schrijven 10 november 2007. Decompression staat in het teken van talent van Neerlands bodem. Voor deze editie komen 6 aanstormende talenten het LVC trakteren op hun kunsten. Als eerste Fokko Versloot & Koen Lebens. Bekend van hun "This is Sick" feesten in de Leidse Hifi bar, timmeren zij stevig aan de weg. Zo zullen zij eind dit jaar een release uitbrengen op het befaamde label Outland Records, waar artiesten als Basement Jaxx, Steve Rachmad en Shinedoe hen voor zijn gegaan.

Als speciale gast zal Peter Horrevorts zijn debuut maken in Leiden, in de scene geen onbekende naam. Deze zeer talentvolle producer heeft al menige dansvloerkraker en een waslijst aan releases op zijn naam staan. Peter is op zeer jonge leeftijd begonnen met muziek te maken en treed sinds twee jaar op met een liveset, die hij al door heel Europa ten gehore heeft gebracht. In juni dit jaar kwam zijn album "Evolver" op uitgebracht op het gerenommeerde "Kanzleramt" label van icoon Heiko laux en het Duitse "Raveline Magazine" riep het direct uit tot het album van de maand. Speciaal voor Decompression zal Peter een extra lange liveset van 1,5 uur ten gehore brengen.

De formatie Rauwkost wordt tegenwoordig op handen gedragen door het publiek. Zo is er nog geen één feest geweest waar deze twee jonge heren de handjes niet in de lucht hebben gekregen en worden binnenkort hun eerste producties uitgebracht op het Cupatec label. Aangezien ze de vorige Decompression de bovenzaal geheel los kregen, is het tijd geworden om deze heren in de grote zaal van het LVC aan de slag te zien. Resident Size is wel bekend bij het Leidse uitgaanspubliek. Met optredens op Awakenings, Integrate, Poema, etc. heeft hij zijn klasse bewezen en al op geheel eigen wijze de avond in stijl afsluiten.

___________________________________________

Info:

Line up:

Peter Horrevorts LIVE (Kanzleramt)
Rauwkost LIVE (Cupari Records)
Fokko Versloot & Koen Lebens (Outland records)
Size (Decompression)

Datum: Zaterdag 10 November 2007
Tijd: van 00:00 tot 5:00
Locatie: LVC - Leiden
Prijs (incl. garderobe): € 6,-

Voorverkoop adressen: alléén via www.lvc.nl .

http://partyflock.nl/party/104694:-decompression.html

http://www.myspace.com/peterhorrevorts
http://www.myspace.com/rauwkost
http://www.myspace.com/koenlebens
http://www.myspace.com/fokkoversloot
http://www.myspace.com/hansseisveld

Liveset peter horrevorts:headbang:
http://www.forcesupreme.com/promo/peterhorrevorts-liveset-may.mp3
Rechtermuisknop "doel opslaan als"
 
leuk om te vermelden dat ze bijna genaaid werden door outland...(weet hiervan toevallig de inside story)
een vriend/ kennis van ze (en van mij) heeft hun contract bekeken, en ze gewezen op de kleine lettertjes- lees naaistreek- en ze enigszins behoed voor een fout...in elk geval heeft ie hun onderhandelings positie verbeterd door de knelpunten aan te wijzen...

leuk om hier nu iets erover te lezen...

gr robert
 
Back
Top