Switch weekender 20 en 21 nov

wim_switch

Nieuwkomer
Lid sinds
23 augustus 2008
Berichten
12
72354696.jpg


Switch Music Events laat de boot varen en gaat verder met haar weekender

Ondanks de vervelende berichten die elke organisatie ontving tijdens het Stubnitz leed, is Switch Music Events verder gaan kijken en is erin geslaagd om een gepaste locatie te vinden. De Bunker is de aangewezen plek om Switch Weekender naar te verplaatsen, gevestigd op het NDSM-terrein te Amsterdam Noord. Van 22:00-10:00 zal Switch haar programma ten gehore gaan brengen.

De Bunker is verbouwd en groter geworden. Het rauwe aanzicht past precies in het concept. Switch zal wel iets aan alle betonnen muren gaan doen, zo komen er diverse deco stukken tevoorschijn en een flinke licht- en lasershow gaat ook niet uitblijven!

Vrijdag 20 november gaat zij het opbouwen met inter(nationale) artiesten als Hertz (SE). Veel buitenlandse steden wist hij al op zijn kop te zetten door veel eigen producties te laten horen. Switch vond dat Hertz al geruime tijd niet in Nederland te bewonderen was en heeft hem daarom weggezet in de Bunker net als toen weer even los te gaan. Omringd door andere grote artiesten als Drumcomplex (DE), Jerome (awakenings), Invite (manualmusic), Jeff Rushin (on&on), Julius Geluk (live), Michel Becks (eye on the future), Tim Wolff (eevonext rec.) en Philip Young (90 watts rec.). Zij gaan zorgen dat je een voetverwarmend nachtje tegemoet gaat!
Motto: "I'm not a number, I'm a free (wo)man!"

Zo… Eerst maar even slapen om vervolgens de zaterdagavond op 21 november weer op stelten te zetten. Een lekkere vuige nacht gaat Switch tegemoet met de oude rotten in het vak Pounding Grooves (UK) en Chris Liberator (UK), die ook al geruime tijd niet te aanschouwen waren in het Nederlandse platte gebergte. Er was veel vraag naar om deze helden te boeken en Switch luistert graag naar haar publiek. Paul Mac (UK), Carlos Rios en Ritzi Lee hebben gezamenlijk in de studio gezeten en gigantische plaat uitgebracht onder het Underground Liberation Records label. Solid Decay en de Stu Bro’s gaan naast DJ Staas en Zix (USA) een onwaarschijnlijke liveset neerzetten, waar zelfs het beton van de bunker van zou gaan kunnen scheuren!
Motto: "Wees op je Hoede!"

Nu zullen velen zich afvragen waarom achter Zix, USA vermeld staat; Deze Technogigant is definitief verhuisd naar Amerika voor vele doeleinden die zijn ideeën verder doen verrijken en als we een beestachtig setje van hem willen horen zullen we hem moeten laten overvliegen vanuit Amerika.

De Bunker is waar we moeten zijn in het weekend van 20 en 21 november! Het is geen Stubnitz, maar de ruimte evenaart wel de feeling.
 
Back
Top