• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Casio HT-700 synthesizer

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

ElektracidZ

Ouwe rot
Lid sinds
25 mei 2004
Berichten
989
Een synthesizer in speelgoed vermomming zogezegd. Compleet met originele doos en handleiding.

Er zit een heuse synthesizer in dit apparaat, met 'normale' synthesizer constructie: vco>vcf>vca. In dit geval DCO>VCF>DCA. Het filter blijkt dus
analoog te zijn, volgens de info die ik op het net kan vinden (vcf staat er ook op de behuizing van de ht-700).

De synthesizer in een notendop: 31(!) golfvormen, LFO (speed, depth, delay, golfvorm keuze), VCF cutoff en resonance, VCF ADSR, DCA ADSR, Chorus, pitchbend wheel, MIDI in en uit, mini jack uit, tulp uit.

Hij heeft een zeer eigen geluid, plastic, warm maar kan ook scherp digitaal klinken. Hij is vooral geschikt voor pads. Bijvoorbeeld met de cutoff helemaal dicht, resonance bijna helemaal open, veel attack op vcf/vca met chorus erover heen.

Voor 80 euro haal je een synthesizer en een stuk casio geschiedenis in huis.
ophalen en versturen (10tje extra) beide mogelijk.

Moet weg vanwege de dure decembermaand. Bij wie komt ie onder de boom te staan?
 

Attachments

  • ht700.jpg
    ht700.jpg
    64 KB · Bekeken: 60
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top