drummer en gitarist voor live optredens

DJ Bies

Ouwe rot
Lid sinds
28 september 2002
Berichten
644
Locatie
Weesp
Hallo allemaal,

Wij zijn op zoek naar een drummer voor live optredens. Onze band heet Demonise en qua stijl moet je denken in de richting van New Order, dus nummers die zowel dance invloeden als gitaarpop invloeden hebben. Dit houdt ook in dat je als drummer met een laptop moet kunnen meespelen (clicktrack). Ook moet je creatief om kunnen gaan met elektronische ritmes dus wellicht gebruik maken van elektronische drumpads, etc. Ook moet je niet vies zijn van 16den op de hihat....:)
Het plan is om de komende maanden regelmatig de oefenruimte in te duiken en dan medio december het eerse optreden te doen. We komen overigens uit de omgeving van A'dam en daar zal het reperteren ook plaatsvinden. Misschien dat we ook af en toe in Weesp gaan oefenen, maar goed, dat ligt dus vlakbij A'dam. Op MySpace kun je 2 nummers van ons checken (www.myspace.com/demonisenl). Meer nummers kan ik op verzoek mailen.

Voor hetzelfde project zoeken we ook een 2de gitarist die vnl. loopjes zal moeten spelen, slag speelt de zanger al. Het liefst hebben we een creatieve gitarist die ook leuke dingen kan doen met effecten bijv.

Ben benieuwd.........
 
Maar hier op het SF zijn meer synth georienteerde mensen en dat is precies wat we nodig hebben. We zijn niet op zoek naar 1 of andere rock of fusion drummer, hij moet echt affiniteit met elektronica hebben. Hetzelfde geldt voor de gitarist. Ben trouwens ook bang dat er op marktplaats een hoop beginners reageren (met alle respect), maar misschien heb ik het mis.....
 
Schop, niemand?

We zijn best aardige gasten, hoor.....:)

Er moet toch wel iemand op dit forum zijn die ervaring heeft met het meedrummen met een laptop? En anders wel iemand kennen?

We zitten erom te springen......
 
yep, i'm a humanized TR myself, en op synthforum zitten idd ook vele drummers ;)

helaas reeds wat druk met muzikale activiteiten. succes!
 
Back
Top