Kitty Got Sued Live @ Melkweg 25-8

JelleWaltman

Ouwe rot
Lid sinds
9 augustus 2005
Berichten
937
Locatie
Amsterdam
Beste mede forummers,

komt allen kijken! Belooft een te gekke avond te worden! Een gratis avond in de melkweg (nee. bier is niet gratis, alleen entree) met een aantal vette bands! Waaronder wij! Wij spelen om 20:30 in de Max. dat mag je dus niet missen!!


De eerste namen van de acts die zullen optreden tijdens Spelen voor de GRAP op zaterdagavond 25 augustus zijn bekend. De MeloManics (winnaar Essent Award 2007) komen naar de Melkweg. Food For Funk geeft een show met onder meer Pieter Both, Maikey Red (Karmakonga), Senna, Big Boy Caprice en Skinto. Verder zijn John Carrie and Moor Green, Check 1-2, Furistic en General Electric Paradise van de partij op de vijftiende editie van het jaarlijkse festival in de Melkweg.

Spelen voor de GRAP biedt een podium aan bands die opvallen binnen de Amsterdamse muziekscene. Het festival is een initiatief van de GRAP, de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek.

Spelen voor de GRAP is voor het publiek dé kennismaking met de meest interessante Amsterdamse bands en acts van het moment. Sommige van hen hebben al landelijke bekendheid vergaard, anderen staan wellicht op het punt van doorbreken. De optredens tijdens Spelen voor de GRAP zijn gratis te bezoeken.

Wij staan nog niet op de pagina van GRAP of Melkweg, wij zijn er later aan toegevoegd. (afgelopen dinsdag om precies te zijn)

www.grap.nl
www.melkweg.nl
www.myspace.com/kittygotsued

Het is op de dag van de Uitmarkt, sowieso een leuke dag in Amsterdam, het belooft dus xtra gezellig te worden!
 
Hey Jelle!

Vééél succes met jullie gig ;) :biertje:
 
Back
Top