• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Mv8000+vga

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

S-330

Ouwe rot
Lid sinds
27 juli 2003
Berichten
860
Locatie
Herent, Belgie
Roland MV-8000 production workstation in nieuwstaat, amper gebruikt in niet rokers studio; met VGA expansie en muis.
Incl harde schijf vol professionele samples.

Nieuwprijs 2870 euro

ROLAND MV8000
De MV-8000 is een Sampling Workstation die de drie belangrijkste gereedschappen van de producerende Dance Muzikant combineert: Sampling, Sequencing en Audio Recording. Dit zijn de specificaties in een notedop: 1. Sampling. Met het interne geheugen van 128 MB heb je reeds 25 minuten sampling tijd ter beschikking, maar 101 minuten maximale samplingtijd (expanded tot 512 MB met optionele DIMM) is mogelijk. De gesampelde klanken zijn te bewerken met allerhande parameters zoals pitch/TVF/TVA/LFO zoals in de Roland S-700 series mogelijk was.2. Sequencer Deze sequencer kan tegelijkertijd 8 (stereo) audio tracks en 128 MIDI tracks opnemen. De BPM kan in realtime worden gestrechted compressed om het tempo van de sequencer te kunnen volgen. Opname van de audio tracks kan rechtstreeks plaatsvinden in de Sequencer, om een zo intu?tief mogelijke werkwijze te verkrijgen. 16 grote velocity pads voor het betere drum programming loop phrase triggering werk. Eveneens kunnen de pads gebruikt worden voor het realtime step time construeren van songs.De MV-8000 is compatibel met zowat alle formaten: Audio CD, .wav, AIFF, Sonic Foundry ACID, AKAI MPC-series, Roland S-700. Data importeren doe je via Audio CD, CD-ROM of via USB. Exporteren kan in .wav of audio CD. De MV-8000 heeft ook een floppy drive voor de oudere MPC-gebruikers. Reverb, Chorus Delay, MFX, Mastering FX, COSM, alles is onafhankelijk te gebruiken en van de beste kwaliteit. De CD-RW zorgt ervoor dat de MV-8000 kan worden beschouwd als een self-containing all-in-one studio workstation solution. Digitale in- en outputs zijn voorzien, en een optionele expansion board geeft de MV-8000 6 extra analoge outputs en een R-BUS-connector voor 8 in/out digitale communicatie. De interne 40 GB harddisk is de plaats waar alle data kan worden opgeslagen. Deze dient niet om audio rechtstreeks op op te nemen, maar in mastering mode kan de final track wel op de HD worden gerenderd.


Vraagprijs rond de 975 euro
 

Attachments

  • mv8000.jpg
    mv8000.jpg
    65,9 KB · Bekeken: 89
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top