• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Synthplus 10 / JX8p / Pulse Plus/ JX3P met PG200 en midi expansiion

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Tijs

Ouwe rot
Lid sinds
8 juni 2004
Berichten
850
Locatie
Eindhoven
Te koop synthplus 10. Exact dezelfde als de alpha juno maar iets andere layout en naam.

Technisch 100% optisch een paar schrammen.

100 Euro

JX8p optisch wat kleurvervaging bij de piitchbend (waarschijnlijk van een zwetende enthousiaste voorganger). Bij het aanzetten hoor je de voeding even (niet in het audio signaal) maar dit verdwijnt na enkele minuttjes. Het toetsenbord moet wel schoongemaakt worden aangezien een aantal toesten niet werken. Via midi werkt alles prima. Omdat dit beestje wat werkt behoeft voor de mooie prijs van 100 euro.

Waldorf Pulse Plus te oop optisch nieuwstaat. Komt nog een nieuwe potmeter voor de cutoff op waardoor het apparaat weer helemaal top is. Nieuwste OS vraagprijs 350 euro.

JX3P met PG200 en midi expansion kit. Jx3p in prachtige staat met programmer en ingebouwde midikit waardoor deze bak helemaal met CC is aan te sturen en de patces dus ook via midi op te slaan zijn. Vraagprijs 300 euro.
 
JX8P verkocht,

Synthplus had ik aan iemand toegezegd maar heb de PB per ongeluk verwijderd. Indien nog interesse, gaat deze persoon voor uiteraard, anders nog te koop voor 100 euro.

Jx3p en Pulse blijven allebei hier.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top