• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Minimoog Model D

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

apollo

I love syntesaizer
Lid sinds
22 april 2003
Berichten
2.287
Locatie
Gent
Minimoog Model D.

Serialnummer 7635, dus met oud oscboard én bufferboard. Blijft stabiel na 5-10 min opwarmen. Technisch heel goed. Regelmatig bespeeld.

Optisch wat schade vooraan op het hout, maar verder heel mooi. Op de foto zie je de schade niet zo goed. Op aanvraag maak ik wel wat bijkomende foto's.

Vraagprijs is 2200 EUR, incl. originele manual, ruime stofhoes (kabels kunnen blijven zitten), S-trigkabel en midicv (doepfer MCV4). Zonder S-trig en midicv mag hij weg voor 2100 EUR.

414_apollotronminimoog.gif


Enkel serieus geïnteresseerden aub.
 
De mini is verkocht.

Ik heb wel nog een s-trig kabel over en een doepfer MCV4 (rode). Kabeltje mag weg voor 25 EUR en de doepfer voor 50 EUR.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top