Het Black Friday 2023 VST plugin aanbiedingen draadje

LupkeII

Stamgast
Lid sinds
28 mei 2020
Berichten
399
Locatie
Pijnacker
Zo, het is weer november. De leukste maand voor de doorgewinterde VST plugin verzamelaars. Voor HARDWARE aanbiedingen kun je terecht in dit draadje: Flitskoopjes: alle snelle deals van synths & gear

De meeste VST verzamelaars weten het hele jaar door wel welke aanbiedingen en bijbehorende prijzen er van VST plugins voorbij komen. Dus laten we een poging doen om wat meer de 'krenten uit de pap' te halen voor de net wat minder gangbare aanbiedingen.

Te beginnen met deze. Een D16 groep aanbieding van Godfazer, Spacerek en Repeater in één bundle voor slechts 45,38 euro: Black Friday Bundle

Via PB nu met gratis Ujam Mellow 2 bass vst of Universal Audio La-2A Tube Compressor of Excite Audio Vision 4X Lite plugin erbij.

Voor de DJ georiënteerde VST verzamelaars, Beatfader: Beatfader
 
IK Multimedia heeft ook al een aantal interessante deals lopen.

Bijvoorbeeld: Sampletank 4 Max voor € 69,99 (excl. btw).
Een flink stuk schijfruimte is hier wel voor nodig... >600 GB...

Tip:
Koop via JRR shop met couponcode "group" voor een extra korting van 16%.
Bijv. SampleTank 4 Max voor $ 58,79



Voor de eventuele gitaristen onder ons.
Ook Tonex Max is flink in de aanbieding, eventueel in combinatie met AmpliTube 5 Max (Tonex kan zowel los, als in AmpliTube 5 gebruikt worden).

Losse titels € 79,99 (excl. btw).
Combinatiedeal van beide voor € 129,99 (excl. btw).

Bij het eerder genoemde JRR shop hebben ze de combideal niet, maar wel de losse aanbiedingen voor AmpliTube 5 Max en Tonex Max.
 
Laatst gewijzigd:
Sonnox Oxford Inflator is overal in de aanbieding (-75%)
heb die net gisteren aangeschaft.

Als je aanbieding post zet er dan wel even een linkje bij! Wel zo handig :-)

En we hoeven natuurlijk niet te weten wat iedereen gaat aanschaffen ;-) Dat voorkomt een ellenlang 'leesdraadje' op het forum. Graag alleen de mooie aanbiedingen met een linkje erbij! Tenzij mensen het daar niet mee eens zijn natuurlijk...
 
Waves heeft ook de jaarlijkse gratis plugin weer aangekondigd voor Black Friday. Nog niet bekend wat het wordt, maar het is in ieder geval een nieuwe plugin.
Mocht je interesse hebben dan moet je je even aanmelden op de website.
 
Ik kreeg van Neural DSP het volgende binnen:

All plugins will be 50% off except Archetype: Mateus Asato, which will be 30% off. There will be no flash sales or extra discounts throughout the sale.

Deze actie loopt van 17 - 30 November 2023.
 
Ik koop elk jaar altijd wel iets tofs van Native Instruments (de discovery series met etnische instrumenten of Ashlight-Pharlight-Straylight) maar nog geen kortingen op indviduele producten.
Dus daar moeten we voorlopig niet zijn.
 
niet per se een VST plugin, al kan ie via ARA(2) werken (niet zo'n mooie integratie, maar voldoende?);

30% blackfriday korting (mét naamsverandering..);

Hit'n'Mix RipX DAW... (wat eerst DeepRemix heette); €79

(sinds versie 5 heette het DeepRemix, de volledige versie was dan met DeepRemix+DeepAudio, toen kwam versie 6; DeepCreate werd aan de volledige versie toegevoegd. de volledige versie heet: )

Hit'n'Mix RipX DAW Pro; ; €159


(overigens wordt ie sowieso steeds goedkoper.... in ieder geval betaalbaar... voor wat ie kan! niet voor iedereen, maar...)
 
Voor Cableguys Shaperbox 3 bezitters (de complete set!). Er is een nieuwe module voor Shaperbox 3 verschenen. Reverbshaper Rhythmic space machine with advanced ducking.

Eerst inloggen in je account, dan is hij nu met 50% BF korting 19 euro.

 
Back
Top