• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Prijs
200 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Rodger Werkhoven

Nieuwkomer
Lid sinds
10 mei 2022
Berichten
7
Locatie
Amsterdam
IMG_5318 2.jpg


Deze Faderfox micromoduls zijn onverwoestbare, supercompacte universele midi-controllers, heel handig voor oa Ableton Live (en bijv. TRAKTOR), maar je kan ze natuurlijk ook midi-mappen om je modular synth of synthmodule aan te sturen! Bij lancering werden ze al geroemd om hun kwaliteit en uitgebreide functionaliteit. Zo heeft de DJ2 een joystick voor FX-control. Ze gaan makkelijk mee je rugtas in, hebben aansluitingen voor stroomadapters (niet meegeleverd) EN: ze doen het ook op 3 AA-batterijtjes! Handig, mocht je minder mee willen slepen naast je laptop of synths. Samen gaan ze voor €200 weg. Per stuk kan ook, maar dan voor €115 ps.

Op te halen in Amsterdam. (headset ligt erbij zodat je de size kan inschatten. DIE is niet te koop)

IMG_5320.jpgIMG_5319.jpgIMG_5321.jpg

(Mocht je ze voor software synths willen gebruiken, dan heb ik 'r ook een emagic mt4 MIDI to USB transmitter bij te koop voor maar €50)
 
Back
Top