Studio4: Sonologie Concert 2

Studio4: Sonologie Concert 2
Geplaatst door ishi
Willem Twee Toonzaal, 's-Hertogenbosch
Vrijdag, 22 april, 2022 - 20:30
Tot: Vrijdag, 22 april, 2022 - 22:00
(---)
Categorieën

Aankomende data
Alle tijden worden weergegeven voor tijdzone: Europe/Amsterdam

Dit event is afgelopen

ishi

Administrator
Staff member
Lid sinds
16 december 2017
Berichten
2.662
Locatie
Utrecht
Studio4 is een maandelijkse concertserie voor elektronische en elektro-akoestische muziek verbonden aan de Willem Twee Studios in 's-Hertogenbosch. Met dit maal presentaties van studenten aan het Instituut voor Sonologie.

Het Instituut voor Sonologie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag heeft al zo’n 50-jarige traditie in onderwijs, onderzoek en productie op het gebied van elektro-akoestische muziek en computermuziek. Het Instituut neemt hierbij een duidelijk standpunt in als het gaat om het gebruik van technologie in de muziek: technologie is niet alleen een aanvulling op de bestaande muziekpraktijk, maar moet vooral worden gebruikt om nieuwe vormen van compositie en publieke presentaties van muziek en kunst te verkennen.

Een aantal keer per seizoen nodigen we de studenten Sonologie uit om hun nieuwste werk bij ons in de Willem Twee Toonzaal te presenteren. Voor dit concert neemt het instituut zijn acht kanaals speakersysteem mee en zal er verschillend werk gepresenteerd worden door de studenten. Van elektronisch tot elektroakoestisch werk, audiovisuele presentaties of zelfontworpen instrumenten.

Programma:
-Margherita Brillada
-Marie Guilleray / Kees Tazelaar (acousmatische versie van twee delen uit Kurt Schwitters' Ursonate)
-Marija Rasa Kudabaite
- Jan Boerman (muziek voor het Maasproject in de onlangs door Kees Tazelaar gemaakte meerkanaals versie voor Sounding the Spui)

Tickets:
 
Laatst gewijzigd:
Back
Top