• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Midas Venice U-24 mixer

Prijs
850 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

dj sinn

Stamgast
Lid sinds
28 januari 2003
Berichten
449
Locatie
Arnhem
Ziet er nog netjes uit en werkt goed.
Testen en ophalen in Arnhem.
Inclusief lamp en komt met een stofhoes van Viktory.

informatie:
De Midas Venice U-24 is een hybride PA en studiomixer. Hij heeft namelijk een ingebouwde USB audio-interface waarmee de auxiliaries, subgroepen, matrixbussen en de stereo master te routen zijn via de USB-aansluiting. Zo kunt u gebruikmaken van uw DAW voor het maken van opnames of uw effect plug-ins gebruiken voor uw live-geluid. Deze Venice U-24 is uitgerust met de uitstekende Midas preamps per kanaal en heeft 16 mono/microfoon-kanalen en 4 stereo-ingangen. Verder beschikt hij over 6 auxiliaries, 4 groepen en 2 stereo auxiliary returns.
 

Attachments

  • 01.jpg
    01.jpg
    270 KB · Bekeken: 268
  • 02.jpg
    02.jpg
    340 KB · Bekeken: 221
Back
Top